Ingredience:
300 g vařených brambor - strouhaných
1 velká cibule, sůl, pepř
paprika (chilli), mletý kmín
1 ČL hořčice
1 - 2 ČL sójové omáčky
1 ČL worcesterské omáčky
1 - 2 PL kečupu
Popis přípravy:
Vše smícháme a mažeme na topinky s česnekem.
Ingredience:
1/2 celeru
menší mrkev
100 g tvrdého sýra
dva stroužky česneku
špetka kari
100 g majonézy
špetka soli
Popis přípravy:
celer jemně nastrouháme a hned vmícháme do majonézy, aby nesnědl, přidáme nastrouhanou mrkev a sýr, osolíme, přidáme koření kari a prolisovaný česnek,
promícháme, necháme proležet a mažeme na chléb nebo topinky, zdobíme plátky vajec nebo zeleniny.
Ingredience:
veka
tavený sýr se šunkou nebo uzeným
česnek, křen
Popis přípravy:
Veku ( může být i chléb ) osmažíme na malém množství oleje(nejlépe na teflonové pánvi), potřeme česnekem, rozetřeme sýr a posypeme strouhaným křenem.
Česneková pomazánka s vařeným vejcem
1 porce
Ingredience:
2 natvrdo vařená vejce
50 g rostlinného másla
100 g smetanového taveného sýra
3-4 stroužky česneku
citrónová šťáva, sůl, pažitka
Popis přípravy:
Sýr rozetřeme s tukem, přidáme jemně nastrouhaná vejce, česnek rozetřený se soli, trochu citrónové šťávy a vše důkladně promícháme. Pomazánku mažeme na chléb nebo teplé topinky a sypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.
Česneková červená pomazánka (Slovensko)
1 porce
Ingredience:
7 - 10 trúčikov cesnaku (podľa chuti)
štyri syry Bambino
1 kyslá smotana
paradajkový pretlak
trochu vegety
sójová omáčka
petržlenová vňať alebo bazalka
Popis přípravy:
Do misky vylisujeme cesnak, pridáme syr(pred vybratím z chladničky ohriať aby bol mäkký), celú smotanu, asi 3 - 4 polievkové lyžice pretlaku (pozor kečup v žiadnom prípade nie), pol kávovej lyžičky vegety (ak má niekto rád slanšie môže si prisoliť), 10 kvapiek sójovej omáčky, nasekanú na drobno petržlenovú vňať alebo bazalku. Nátierka sa natiera na topinky ( osmažený čierny chlieb na oleji) v hrúbke do pol centimetra
4 porce
Ingredience:
1 kg cukety
1 kg paprik
1 kg rajčat
3 velké cibule
10 feferonek nebo 4 paličky česneku
1 kg mletého masa nebo 2 konzervy vepřového ve vlastní šťávě
1/2 balíčku Deka
Popis přípravy:
Maso orestujeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakonec směs osolíme, přikořeníme. Plníme do menších skleniček, ihned zavíčkujeme a na 10 min obrátíme dnem vzhůru.
4 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba
4 krůtí prsa
pepř, sůl, česnek
kečup, tatarka, chilli koření
Popis přípravy:
Nejprve uděláme z krajíců chleba topinky, které osolíme a počesnekujeme. Nato naklepeme krůtí prsní řízky, které osolíme a popepříme z obou stran. Tyto pak opečeme na rozpáleném oleji. Mezitím si připravíme omáčku - smícháme v poměru 1:1 kečup s
tatarkou, a dle chuti přidáme chilli koření. Hotové maso položíme na topinku a zalijeme připravenou omáčkou. Dle chuti můžeme ozdobit i zeleninou či strouhaným sýrem.
Drábské maso
4 porce
Ingredience:
400g libového vepřového
1 větší cibule
3 hrsti kopřivových listů
3 stroužky česneku
4 lžíce oleje, 2 dcl. piva
půl lžičky mletého zázvoru a sladké papriky
sůl, pepř, curry, chilli, pórek
Popis přípravy:
A teď to roztočíme!
Maso nakrájejte na menší kostky, přidejte na hrubo nakrájenou cibuli, kopřivy,pórek, pokrájený česnek,osolte, okořeňte, zalijte pivem a olejem. Vše lehce promíchejte a pečlivě zabalte do alobalu. Pečte asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi. Jako přílohu nabídněte topinky nebo brambory.Pivo pak chutná znamenitě!!
Ingredience:
4 středně velké brambory
1 dl oleje
5-6 lžic kečupu, sůl
sladká i pálivá paprika
3 stroužky česneku
1 větší cibule
worchester, pepř
Popis přípravy:
Brambory jemně postrouháme, cibuli na drobno nakrájíme, rozetřeme česnek a vše promícháme dohromady s ostatními přísadami.
Mažeme na topinky.
4 porce
Ingredience:
1 cibule, 100 g vařených fazolí, 1 kostka droždí
3 lžíce namočených ovesných vloček ve vodě
50 g tavený sýr, sůl, koření
Popis přípravy:
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme droždí a opékáme, dokud nezačne houstnout. Přidáme uvařené fazole, ovesné vločky a opékáme asi 2 min. Dochutíme solí, kořením, případně posekanou petrželovou natí. Natíráme na topinky.
Francouzský salát z ředkviček
3 porce
Ingredience:
1ks hlávka listového salátu, 1dkg soli
1ks hořčice plnotučná, 1dl olivového oleje
6 ks topinek, 12 ks ředkviček, 2 stroužky česneku
Popis přípravy:
- do misky si dáme 1lžíci hořčice, trochu oleje a špetku soli, vše rozmícháme vařečkou
- opečeme topinky na oleji nebo v toustovači a nakrájíme na obdélníčky
- opláchneme salát a nakrájíme na menší kousky
- salát dáme do misky s rozmíchanými ingrediencemi a zamícháme
- do misky přidáme topinky a nakonec přidáme jako ozdobu kousky ředkviček nakrájené libovolně
Ingredience:
2kg krátce převařených hub
5-6 feferonek
0,5 kg cibule
0,5kg kapie
0,5l kečupu
0,5l oleje
Popis přípravy:
Houby krátce povaříme. Všechny ingredience semeleme na masovém mlýnku (malá šajba), poté vložíme do hlubšího hrnce a cca 40 minut vaříme na mírném plameni. Směs neustále mícháme, jinak prská do okolí a může se připálit. Poté směsí plníme šroubovací
sklenice (velikost dle pozdější spotřeby) a tyto ještě horké obrátíme dnem vzhůru, přikryjeme utěrkou a necháme velmi zvolna vychladnout . Skladujeme v temnu a chladu. vynikající na topinky, chlebíčky, toasty a jednohubky.
2 porce
Ingredience:
400 g čerstvých hub
200 g papriky, 150 g rajčat
150 g cibule, 1 palička česneku
2 lžíce kečupu, 2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce hořčice, 1 kostka masoxu
200 g šunky, 2 lžíce sádla
pepř, sůl, chléb
Popis přípravy:
Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené houby, rajčata, papriky a kostku masoxu. Za častého míchání dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Před dokončením přidáme kečup, hořčici, sojovou omáčku a dochutíme. Topinky
opečené nasucho potřeme česnekem a hořčicí, položíme plátky šunky, pokryjeme a směsí a podáváme
Ingredience:
chléb, hladká mouka
vejce, sůl, pepř
koření podle libosti
Popis přípravy:
Vnitřek chleba rozmočíme ve vodě, vyždímáme. V míse smícháme s vejcem, hladkou moukou a kořením. Mouku přidáváme dokud těsto nepřestane lepit. Pak už jen vytvarujeme placičky a osmažíme do zlatova. Kupodivu nevzniknou topinky, ale pokud to dobře okořeníte velice si pochutnáte.
4 porce
Ingredience:
200g vepř. Kýty, sůl, pepř
cibule, plnotučná hořčice
kečup, 4krajíčky chleba
česnek, sýr na strouhání
Popis přípravy:
kýtu nakrájíme na nudličky, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, kečup namažeme na topinky, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapií nebo petrželkou
4 porce
Ingredience:
vepřová kýta...200g, cibule...1ks
hořčice, sůl, pepř, olej, kečup, česnek
sýr na strouhání
Popis přípravy:
Kýtu nakrájíme na nudličky,orestujeme na oleji spolu s nakrájenou cibulkou, osolíme opepříme,přidáme rozmačkaný česnek,kečup a hořčici plnotučnou. Hotové namažeme na topinky a posypeme strouhaným sýrem a můžeme ozdobit kapií a petrželkou
4 porce
Ingredience:
10 dkg salámu (jakéhokoliv)
8 krajíců chleba na topinky
16 plátků sýra, 4 vejce
pepř ,sůl, olej
Popis přípravy:
Na misce rozšleháme vejce, přidáme sůl a pepř dle chuti. Krajíce chleba namočíme po obou stranách v rozšlehaném vejci. Mezitím si na pánvi rozpálíme olej a do rozpáleného oleje položíme krajíce chleba namočené ve vejci a osmažíme je po jedné straně do zlatova. Potom krajíce otočíme na druhou stranu a na osmaženou stranu položíme salám a na něj pokládáme plátky sýra. Zakryjeme pokličkou a necháme na mírném ohni zapéct. Po dosmažení konzumujeme.
8 porcí
Ingredience:
1ks hovězí konzerva
1 pikantní zelenina (moravanka)
10-12 stroužků česneku
kečup, cibule, sádlo, chleba na topinky, 20 dkg eidamu
Popis přípravy:
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na sádle ji opečeme do růžova. Přidáme hovězí konzervu, nakrájenou zeleninu (včetně nálevu), utřený česnek, kečup (10polévkových lžic). Dusíme za stálého míchání až se hmota spojí a je v ní minimum vody. Podáváme na topinkách a posypeme strouhaným eidamem.
1 porce
Ingredience:
chleba, olej, 2 vajíčka, okurka, cibule, česnek, sůl, kari
Popis přípravy:
z 2 vajíček připravíme na klasické pánvi 2 oka, které při dokončení mírně posolíme a posypeme kari kořením, z chleba připravíme 2 klasické topinky potřené česnekem a posypané trochou solí, na topinky položíme oka z vajíček posypeme nakrájenou cibulkou a okurkou
Ingredience:
1 čínské zelí, 1 kari dresink
1 kuře, chleba na topinky, česnek
Popis přípravy:
Kuře upečeme potom nakrájíme na kostičky. Dužinu zelí také nakrájíme na kostičky,dále
smícháme s dresinkem a necháme v chladu proležet. Upečeme topinky a hodně počesnekujeme,dále rozřežeme na kostičky a teplé smícháme se salátem.
Kukuřično-bramborové pagáče s pomazánkou
1 porce
Ingredience:
mouka kukuřičná 400 g, brambory 400 g, olej 100 ml
kaše kukuřičná 200 g, jogurt 150 g, droždí 50 g, sůl
sýr tvrdý 100 g, rajský protlak 50 g
bazalka 1, oregáno 1, česnek-2 stroužky
cibule 1 ks, olej 2 lžíce, sůl
Popis přípravy:
Do prolisovaných brambor zapracujeme oživlé droždí, mouku, olej, jogurt a sůl, necháme hodinu odpočívat, vyválíme na tloušťku palce a vypichujeme kolečka. Necháme ještě 10 minut kynout a upečeme do zlatova. Shora potřeme horkým olejem nebo rozpuštěným máslem.
Pomazánka:
Očištěný česnek a cibuli jemně nastrouháme a rozšleháme s olejem, rajským protlakem a kořením. Přidáme kukuřičnou kaši a další přísady, dochutíme solí a umícháme pomazánku, kterou mažeme na teplé nebo vychladlé pagáče. Pomazánku můžeme použít také na topinky, do arabského chleba, na chlebíčky apod.
Ingredience:
chléb, kuřecí prsíčka, steak koření
kečup jemný, česnek, tvrdý sýr
Popis přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, posypeme steakovým kořením a na pánvičce na oleji prudce orestujeme. Až je maso orestované zalijeme ho jemným kečupem a chvíli mícháme, pak si opečeme topinky a potřeme je česnekem.Vysypeme na ně orestované maso zasypeme tvrdým sýrem a chviličku ohřejeme v mikrovlnce,jen aby se sýr roztekl po topinkách pak podáváme.
4 porce
Ingredience:
4 vařené brambory, 1 cibule
1-2 stroužky česneku, 4-5 ks feferonky
1 lžíce kečupu, 1 lžíce worčestru
sůl, sladká paprika, olej
Popis přípravy:
Uvařené brambory rozmačkáme vidličkou. Cibuli najemno pokrájenou smícháme s utřeným česnekem, přidáme 1 vrch. lžičku slad.
papriky, 1 lžíci oleje, kečupu, worčestru, osolíme a přidáme brambory.
Masová pomazánka na topinky
Ingredience:
1 kg paprik, 1 kg rajčat
3 větší cibule, 3 feferonky
5 str.česneku, 1 vepřová konzerva
1 hovězí konzerva, olej , sůl
Popis přípravy:
Zeleninu pomeleme,nakrájenou cibuli na oleji osmahneme. Přidáme papriku a rajčata a na mírném ohni svaříme. Nakonec přidáme maso z konzerv a po promíchání -plníme do menších sklenic a zavaříme.
4 porce
Ingredience:
chléb, olej na smažení, česnek,
med, plátky šunky, sýr na strouhání, sůl
Popis přípravy:
Chléb nakrájíme a osmahneme po obou stranách. Poté osolíme a očesnekujeme, potřeme medem a položíme plátky šunky. Takto upravené topinky posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme. Vhodné nápoje: Čaj, Grog, Punč
Mroky
2 porce
Ingredience:
2 cibule, 6 sušených fíků, vepřová šunka cca 4 plátky
chilli, ředkvičky, chléb
Popis přípravy:
cibuli nakrájíme na drobné kostičky a zpěníme ji na olivovém oleji. Přidáme šunku a cca 2 minuty restujeme. Potom přidáme nakrájené fíky, které jsme předtím nechali 10min. ponořené v mléce. Chuť zvýrazníme drceným chilli. Směs naneseme na předem
připravené topinky a ozdobíme ředkvičkami.
Obložené topinky (1)
1 porce
Ingredience:
chleba, tuk, sůl, pepř, česnek
měkký plátkový sýr, okurka, rajče
nějaký salám (vhodný je nějaký tvrdý)
Popis přípravy:
Chleba osmahneme dozlatova. Topinku potřeme česnekem, osolíme a položíme na ní sýr. Ten by se měl trochu roztát. Dále přidáme salám a na kolečka nakrájenou okurku a rajče. Pro dochucení můžeme přidat trochu pepře.
Obložené topinky (2)
2 porce
Ingredience:
4 plátky chleba, 3 rajčata
10dkg mozzarely, česnek, sůl
Popis přípravy:
Z plátků chleba uděláme klasické topinky poté na ně poklademe rajčata a mozzarelu a vložíme na 1minutu do mikrovlnky.
1 porce
Ingredience:
chléb, tuřanské (či jiné nakládané kyselé) zelí
uzenina (např. salám či špek), vejce, olej
česnek, kari koření, sůl, pepř
Popis přípravy:
Dejte na pánvi rozehřát olej. Krajíce chleba nakrájejte na půlky a osmažte jako topinky. Až dosmažíte poslední, máte pánev prakticky čistou a můžete pokračovat. Přidejte olej a dejte osmažit na drobné kousky (plátky, kostečky…) nakrájenou uzeninu. Pak přidejte kysané zelí a nechejte trochu osmažit. Přidejte kari (=t o nejdůležitější!!!), můžete i pepř a sůl. Topinky potřete stroužky česneku a posolte. Že je zelí hotové, poznáte podle chuti. (Až trochu zesklovatí a nebude syrové cca 10 min.) Dejte ho na připravené topinky a - máte opět čistou pánev. Pro změnu přidejte oleje a rozklepněte pár vajec. Udělejte je jako vaječnou omeletu, posolte, popepřete (=nemíchat!). Tu pak rozkrájejte na menší dílky a dejte na vrch topinek se zelím.
Ingredience:
3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice
1 lžíci kečupu, 1 lžíce octa
1 malý protlak, 1 kostku cukru
20 dkg měkkého salámu, 1 větší cibuli
2 stroužky česneku, 1 okurku
2 vejce pokrájet, 2-3 lžíce majolky, sůl, pepř.
Popis přípravy:
3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíce octa, 1 malý protlak, 1 kostku cukru.
Vše za stálého míchání povařit. Necháme vychladit. Nakrájet: 20 dkg měkkého salámu, 1 větší cibuli, 2 stroužky česneku, 1 okurku nastrouhat, 2 vejce pokrájet, 2-3 lžíce majolky. Okořenit - sůl, pepř.
Zamíchat vše dohromady a namazat na topinky.
4 porce
Ingredience:
1 kg rajčat, 5 dkg cibule, 3 ks jablek ( vetší)
1 lžička pepře, 1 lžička kari, 6 stroužky česneku
1 šálek cukru, 1 šálek octa
3/4 lžíce papriky pálivé, 2 lžíce soli
10 dkg rozinek (nemusí být)
Popis přípravy:
Uvedené přísady pokrájíme, svaříme na kaši. Horké dáváme do skleniček, které uzavřeme víčkem. Uskladníme v ledničce.
Pivní blues, aneb hoří, má panenko
4 porce
Ingredience:
100 g pivní sýr olomoucké tyčinky
100 g Niva, 100 g zralý hermelín
100 g eidam nebo uzený blok
50 g romadůr, 50 g másla
sladká i pálivá paprika
drcený kmín
sklenka světlého piva
3 lžíce sádla, 1 vejce natvrdo
petrželka, asi 8 krajíčků chleba
Popis přípravy:
Eidam, nebo uzený blok nastrouháme, ostatní sýry nakrájíme na plátky. Nastrouhaný sýr vymícháme v míse s máslem, potom postupně přidáváme ostatní druhy sýrů, přiléváme pivo. Vše vymícháme v hladkou pastu. Nakonec zamícháme koření. Z krajíčků chleba připravíme na sádle topinky, které mažeme připravenou pomazánkou a zdobíme plátky vařeného vejce, petrželkou a bohatě zapíjíme pivíčkem.
Ingredience:
játrová paštika, 1 malá cibule
kečup, chilli (tekuté), pepř
Popis přípravy:
Paštiku rozmačkáme, dle chuti přidáme kečup, chilli, pepř, jemně pokrájenou cibuli a vše smícháme. Můžeme udělat ostřejší. Mažeme na topinky, výborné k vínu.
4 porce
Ingredience:
200g měkkého salámu, 1 cibule
2 kyselé okurky, 2 feferonky
1kostka Masoxu, 1lžíce plnotučné hořčice, 1kostka cukru
Popis přípravy:
Vše umeleme na masovém strojku, mažeme na topinky,chlebíčkovou veku.
Pomazánka ze zbytků masa
Ingredience:
zbytky pečeného vepřového masa
vajíčka asi 3ks, kyselé okurky 5ks
jedna velká cibule, hořčice, sůl, pepř
výpek nebo sos
Popis přípravy:
vše najemno rozemeleme a dochutíme ingrediencemi.mažeme na topinky a zapíjíme dobrým točeným pivem.
2 porce
Ingredience:
jelítko nebo jitrnice, olej, cibule
česnek, krajíčky chleba, křen
Popis přípravy:
Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo jelítko. Prohřejeme a dobře promícháme s cibulkou. Vedle si připravíme obvyklým způsobem topinky, potřeme česnekem a masovou směsí. Posypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme jako rychlou teplou zimní večeři.
Ingredience:
1.5 kg cuketa nebo dýně nebo patizón
6 středních cibulí, 1 lžička zázvoru
1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky
1 velká palička česneku, 10 lžic sojové omáčky
2 malé rajské protlaky, 4 lžíce sádla
Popis přípravy:
Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme strouhanou cuketu, koření a dusíme 25 minut. Nakonec přidáme protlak trochu soli a krátce povaříme, plníme do sklenic za horka a necháme vychladnout.
Směs na topinky podle Jana
Ingredience:
2 kg rajčat, 1 kg paprik - čistá váha
4 větší cibule, 1 velkou palici česneku
10 feferonek, 1/4 lžičky pepře
3dcl oleje, 2 dcl octa, 2 pol. lžíce soli
12 dkg cukru krystal
Popis přípravy:
Rozemlít na masovém strojku,přidat ostatní přísady a v troubě vařit.Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut.
4 porce
Ingredience:
3 lžíce oleje, 1 až 2 cibule, 3 rajčata
3 zelené papriky, 1 až 2 lžíce hořčice
chleba na topinky
Popis přípravy:
Na oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na přiměřené kousky rozkrájené papriky, krátce orestujeme. Na závěr přidáme nakrájené rajčata (pokud jsme líní neloupeme) a krátce podusíme. Přidáme hořčici podle chuti a dokončíme. Tuto směs dáváme na klasicky připravené topinky.
3 porce
Ingredience:
brambory 3 ks, paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá, olej 1 dcl,
kečup 5 lžíce, cibule 1 ks, česnek, sůl, sýr tvrdý 15 dkg
Popis přípravy:
Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme a jemně nastrouháme.Přidáme jemně nasekanou cibuli a ostatní přísady s citem důkladně promícháme.Mažeme na topinky a sypeme strouhaným sýrem.
Tatarský biftek z hovězího
4 porce
Ingredience:
hovězí zadní 25 dkg, cibule
kečup(ostrý), worchestr, hořčice
vajíčko(žloutek), pepř,sůl
- na topinky:- olej nebo sádlo, česnek
Popis přípravy:
Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší),dáme do mísy s masem,přidáme žloutek, hořčici,sůl a pepř,přikápneme trochu worchestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem.
Topinky:
- Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá.
Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.
1 porce
Ingredience:
2 plátky chleba, 3 vejce, 1 párek
hořčice, kečup, 1 stroužek česneku
plátkový sýr, živočišný tuk (vepřové škvařené sádlo)
Popis přípravy:
Nejdříve rozpustíme lžíci sádla na pánvi,necháme rozehřát pánev na pořádnou teplotu. Pak osmažíme chleba.Mezi tím než se chleba osmaží tak si v hrnečku rozmícháme vajíčka s troškou soli.Když se chleba dosmaží do požadované barvy vyjmeme ho a položíme na talíř.Pořádně ho načesnekujeme namažeme hořčicí a kečupem. Potom si usmažíme z rozmíchaných vajec placku. Mezi tím si nastrouháme párek na hrubým struhadle a nasypeme na topinky. Po dosmažení vaječné placky ji rozřízneme na půl a na každý chleba dáme jednu polovinu. Nakonec dáme navrch na placky sýr.
Topinka Kalimero
5 porcí
Ingredience:
kuřecí prsíčka (200 g), kuřecí šunka (200 g)
vejce (4 ks), cibule (1 velká)
netučný sýr na strouhání-např. eidam (cca 100 g)
sádlo, máslo, chléb na topinky (4-6 ks), sůl, pepř
Popis přípravy:
Na sádle osmažíme do sklovata na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme na nudličky nakrájenou kuřecí šunku, směs prohřejeme a odstavíme. Nastrouháme sýr. Do šálku vyklepneme vejce, lehce osolíme a rozmícháme. Na sádle opečeme plátky chleba, které po odkápání tuku (osušení v papírové utěrce či ubrousku)lehce pomažeme máslem.
(Česnek, který jinak nikdy neškodí, zde není na místě.)
Znovu prohřejeme masovou směs, přidáme rozmíchaná vejce a za stálého míchání necháme srazit.
Hotovou směs klademe na připravené horké topinky, sypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.
Varianta:
Možno použít libovolné minutkové maso a libovolnou kvalitní uzeninu.
4 porce
Ingredience:
8 krajíců chleba, 15dkg salámu Vysočina
10dkg tvrdého sýru, 2 větší rajčata
2 papriky, sůl, česnek
pepř(čtyři barvy v mlýnku,ten je super!), olej
Popis přípravy:
Na oleji osmažíme dozlatova topinky,potřeme je česnekem z obou stran,pak na topinky dáme kolečka salámu,plátky tvrdého sýru, na kolečka nakrájené rajče a papriku,pokud paprika nepálí a chceme mít topinku pikantní,tak použijeme mlýnek s pepřem,osolíme a
jíme.Zapíjíme vychlazeným pivem,děti čajem !
Topinka s masem a se zeleninou
2 porce
Ingredience:
2 Ks kuřecích řízků, 1 sklenice leča
cibule, chléb, pepř
Popis přípravy:
Maso naklepeme,osolíme a opepříme.Krátce osmahneme z obou stran.Lečo krátce podusíme.Z chleba uděláme topinky. Na topinky položíme osmažené kuřecí řízky a na ně dáme lečo a posypeme nakrájenou cibulkou.
1 porce
Ingredience:
krajíc chleba, sojová omáčka
česnek, olej
Popis přípravy:
Krajíc chleba opečeme na pánvičce a poté potřeme česnekem a pokapeme sojovou omáčkou.Je to vynikající chuť!!!
3 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba, 2 vejce
malá játrová paštika, pepř, sůl, olej
Popis přípravy:
Z krajíců okrojíme kůrku (necháme vcelku). Kůrku vložíme do horkého tuku a do otvoru nalijeme půl rozšlehaného, osoleného vejce. Po částečném ztuhnutí vaječné hmoty přimáčkneme do otvoru střídku, namazanou paštikou a opečeme s obou stran. Můžeme obložit podle potřeby.
4 porce
Ingredience:
1/2 chleba, hořčice, cibule, 4 vejce, slanina,
4 plátky sýra, olej, sůl, paprika sladká, černé koření
Popis přípravy:
připravíme topinky, osmažíme cibuli, hořčici naneseme na topinky, nato dáme cibuli, volské oko, osmaženou slaninu, plátek sýra, ochutíme.
Topinky obložené vejci a uzeným masem
1 porce
Ingredience:
12 topinek z bílého nebo tmavého chleba
smažených v tuku, 4 vajíčka
15 dkg vařeného uzeného masa
2 dkg kapar, trochu pažitky, sůl,pepř
4 dkg másla, 6 dkg osmažené strouhané housky
Popis přípravy:
Vejce dobře rozkvedláme, pak k nim přidáme na drobné kostičky nakrájené maso, rozsekané kapary a pažitku, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Na větší pánvi nebo v kastrole rozpálíme máslo, nalijeme do něj vaječnou směs a za stálého míchání vařečkou ji necháme na mírném ohni tak dlouho, až kašovitě zhoustne. Hotovou vaječnou směs pak silně potřeme připravené horké topinky.
Povrch topinek posypeme osmaženou strouhanou houskou a ihned podáváme.
( Místo uzeného masa můžeme do směsi nakrájet také uzenáče nebo na másle podušené houby ).
4 porce
Ingredience:
slanina 50 g, česnek, sůl, vejce 4
máslo 30 g, tuk, 1 cibule, chléb
houby 500 g, pepř, zrnko jalovce 2-3, pažitka
Popis přípravy:
Houby očistíme, nakrájíme a vložíme do osolené vroucí vody. Vaříme asi 5 až 10 minut a poté scedíme. Slaninu nakrájíme na nudličky a osmahneme na másle. Na směsi tuku osmahneme cibuli a vmícháme houby.Pak přidáme rozdrcená zrnka jalovce a podusíme. Do takto připravené směsi přidáme rozmíchaná vejce, necháme je srazit a promícháme s nakrájenou pažitkou. Chléb opečeme na rozehřátém tuku. Topinky potřeme česnekem a podle chuti osolíme. Připravenou smaženici namažeme na topinky a můžeme podávat.
3 porce
Ingredience:
15 topinek, 2 str.česneku
2 vejce, 10 dkg Nivy
1 konzerva "Ďábelské tousty"
zelenina na oblohu
Popis přípravy:
Konzervu (Ďáb. tousty) ohřát na pánvi, přidat na kousky nakrájenou Nivu, až se rozpustí, přidat 2 syrová vejce a nechat zhoustnout (míchat). Teplou pomazánku natřít na očesnekované topinky a ozdobit pórkem, paprikou, rajčaty. Dobrou chuť.
Topinky s tvarůžky
2 porce
Ingredience:
chléb 4plátky, olej 2dcl
česnek, tvarůžky 200g
anglická slanina 100g
cibule, chilli koření
Popis přípravy:
Chléb opečeme na oleji,dle chuti potřeme česnekem,pokladem plátky anglické slaniny. Na 1ks topinky překrojíme 2 kolečka tvarůžků a rozložíme na topinku.Prohřejeme v mikrovlnné troubě 15sekund na plný výkon.Topinku přizdobíme jemnými půlkolečky cibule a přidáme špetku čili koření.
6 porcí
Ingredience:
chleba, česnek, olej, vajíčka
cibule, kečup, sůl, sýr, pepř
Popis přípravy:
Z chleba se udělají na pánvičce, nebo v topinkovači topinky, které se poté potřou česnekem. V misce si zamícháme, cibuli, kečup, nastrouhaný sýr. Touto směsí potřeme topinky. Na pánvičce uděláme volské oko, které poté dáme na topinku. Toto volské oko
trochu osolíme, nebo popepříme. Dobrou chuť.
1 porce
Ingredience:
Chleba, sádlo
Sýr, sůl, česnek
Popis přípravy:
2 krajíčky chleba promažeme sýrem, slepíme a opečeme po obou stranách jako topinku. Počesnekovat, posolit.
5 porcí
Ingredience:
sýr ementál 250 g
šunka 200 g, chléb 10
pivo 250 ml, máslo 60 g
pepř mletý, sůl
Popis přípravy:
Pivo svaříme přidáme ementál nalámaný na menší kousky,vetší část másla pepř a mícháme,až se sýr roztopí a vytvoří hustý krém. Krajíčky chleba namažeme máslem a namazanou stranou uložíme na plech. Na krajíčky dáme plátky šunky nebo salámu, které předem trochu opečeme, a pak na šunku klademe hustou omáčku a zapékáme v troubě. Chlebíčky podáváme horké a k tomu černou kávu nebo mléko.
1 porce
Ingredience:
starší chléb, Eidam cihla
1 vejce, kmín, olej
Popis přípravy:
Tvrdý sýr nastrouhám na jemné nudličky. Smíchám se syrovým vajíčkem a troškou kmínu. Musí z toho být hustší kaše. Těsto nesmí být tekuté. Poměr hodně záleží na mazlavosti sýra, proto ho neuvádím. Těsto namažeme na půlkrajíčky chleba a smažíme.
Vkládáme do rozpáleného oleje- ideální je asi 3 cm vrstva- namazanou stranou dolů. Po chvíli opatrně pomocí 2 lopatek obrátíme a smažíme z druhé strany. Je to vynikající, ale velice syté jídlo. Není třeba toho dělat moc. Vhodné je doplnit chléb spoustou syrové zeleniny.
2 porce
Ingredience:
4 krajíce staršího (tvrdšího) chleba
2 - 3 vejce (podle velikost krajíců)
0,5 dl oleje
Přílohy dle chuti - sůl, pepř, česnek, rajská jablka nebo jiné přílohy (hořčice, okurek aj.)
Popis přípravy:
V talíři rozmícháme vejce, olej rozehřejeme na pánvi (asi na 180 °C), chléb obalíme ve vejci a osmažíme do růžova na rozehřáté pánvi.
Rozetřeme stroužek česneku se špetkou soli a topinku mírně potřeme. Rajská jablíčka nakrájíme na kolečka a položíme na krajíc nebo volně na talířku jako příloha
Ingredience:
125g pravé olomoucké tvarůžky
75g másla, 60g majonézy
1,5dl mléka, česnek podle chuti
Popis přípravy:
Tvarůžky jemně umeleme, rozmícháme v mléce a necháme ustát tak dlouho,dokud mléko nevsákne.Do rozšlehaného másla přidáme rozetřený česnek,majonézu a tvarůžky v mléce.Vyšleháme pěnu. Dobré na topinky a jiné chuťovky.
4 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba, 2 vejce
sůl, pepř, 1 cibule, tuk na smažení
Popis přípravy:
Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme. V rozšlehaných vejcích z obou stran namočíme krajíce chleba a zprudka po obou stranách opečeme. Podáváme posypané na kroužky nakrájenou cibulí.
Vaječné topinky pikant
Ingredience:
chléb na topinky (asi 2dny starý)
3 vejce
sůl(popř.vegeta),
koření na maso (Gyros, grilovací apod.)
dle chuti, česnek (nejlépe granulovaný),
pepř, kečup, 1 střední cibuli,
tuk na opečení
Popis přípravy:
vejce rozšleháme, osolíme a okořeníme (včetně česneku). Plátky chleba namáčíme ve vajíčkách a mírně opečeme. Ještě teplé je namažeme kečupem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Pro zvýšení pikantnosti lehce popepříme a ihned podáváme
Vaječné topinky se sýrem a kořením tzatziky
4 porce
Ingredience:
chléb, sýr plátkový, vejce
olej, koření tzatziky
Popis přípravy:
opečeme chléb namočeny v rozšlehaném vajíčku a v předehřátém oleji a ještě za tepla po vyjmutí z oleje dáme na vrch plátkový sýr roztavit a posypeme kořením tzatziky.
Ingredience:
olomoucké syrečky
cibule, pálivá paprika
půl lžičky drceného kmínu, sůl
0,5 l světlého piva
3 lžíce plnotučné hořčice
lžička sardelové pasty
Popis přípravy:
K nakrájené cibuli přidáme syrečky a do jemna rozetřeme. Přidáme další ingredience a řádně promícháme. Nakonec přilijeme pivo a promícháme. Necháme odležet přes noc. Mažeme na chléb nebo topinky a ozdobíme kousky zeleniny.
Zeleninová pomazánka na topinky
8 porcí
Ingredience:
2 mrkev, 0,5celer, 1 petržel
2 česnek, podravka
1 jogurt, tatarka
Popis přípravy:
mrkev, celer, petržel nastrouhat, česnek rozmačkat přidat jogurt a tatarku a vše zamíchat
pomazánka "Dlabanec"
Ingredience:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
1 kg telecích párků /kabanosu - raději uvařit/
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku
Popis přípravy:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
To vše se povaří, až se spojí, nechá se vychladit
Pak se vezme
1 kg telecích párků /kabanosu - raději uvařit/
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku
Do umleté hmoty se přidá svařená a vychlazená omáčka a 30 dkg majonézy, promíchá a nechá odležet. Pomazánka je vhodná na chlebíčky, topinky zhruba na 50 chlebíčků.
Poznámka:
… a vše co zkonzumujeme průběžně zaléváme z oroseného půlitru – PIVEM !!!
Komentáře
Přehled komentářů
Как свидетельствуют данные, которые были обнародованы Федеральным статистическим ведомством Германии, в 2018 году статус самого крупного торгового партнера страны остается за Китаем, причем это уже третий год подряд https://www.legnostyle.ru/shkafy-iz-massiva.html
Объем торговли между Германией и Китаем достиг 199,3 миллиарда евро https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/
Безупречная эргономика https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Каждый элемент кабинета спроектирован таким образом, чтобы создавать оптимальные условия для работы https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Деловые мелочи всегда будут под рукой, на просторной столешнице разместятся все важные бумаги, удобное кресло обеспечит эффективную поддержку позвоночника https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/gostinnie/
Выбор материалы для производства кухонь такого класса широк: массив дерева ценных и экзотических пород, нержавеющая сталь, закаленное стекло и др https://www.legnostyle.ru/magazin-elitnoy-mebeli-v-moskve.html
Технологии, используемые при производстве, гарантируют не только исключительный внешний вид, но и надежность https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/
При выборе средств декора делового помещения дизайнеры часто отдают предпочтение мебели из дорогого дерева, произрастающего в России https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Она дешевле, чем продукция из редких пород, но смотрятся предметы интерьера так же отлично https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Вся современная мебель пропитывается особыми средствами, которые предотвращают гниение и нападение вредителей https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Итак, прежде чем делать мебель на заказ, интересуйтесь о ее качестве https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/
Мебель показывает ваши статус, состояние, вкус https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Кроме того, стиль меблировки, который Вы избрали сможет помочь организовать индивидуальные особенности вашей обстановки и необходимую атмосферу https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Элитная дизайнерская мебель значительно отличается оригинальностью и особым дизайном от типовых вариантов, представленных в мебельных салонах https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Модели обращают на себя повышенное внимание и буквально заставляют восхищаться, даже если сам дизайн лаконичен и сдержан https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
У такой мебели только один недостаток — высокая стоимость, однако, она компенсируется высочайшими эксплуатационными характеристиками и великолепным внешним видом https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/
video cp
(RihardBlony, 6. 1. 2023 17:18)
Lolita Girls Fuck Collection
loli video cp
yal.su/jCs
s.yjm.pl/BbtC
tw.uy/tw11l
Игорь Усачев
(RobertTes, 6. 1. 2023 14:53)
Скульптурная композиция , а наш цех изготовил скульптуру https://ot-ido.art/work/view?id=1741
Кроме лепки скульптуры нужно еще и аккуратно снять форму https://ot-ido.art/work/view?id=5815
Для этого у нас работает бригада форматоров https://ot-ido.art/u/tesenkov-nikolaj
Это сложная работа, обучение на форматора длится 2, 5 года https://ot-ido.art/work/view?id=6894
Снятие формы со скульптуры – физически тяжелое занятие, так как работа идет с большими массами гипса, песка, кислоты https://ot-ido.art/u/trifonov-andrej
Подготовить форму для скульптуры человека занимает 3-6 дней https://ot-ido.art/artist/works?id=1337
Цена на этом этапе 150-220 тыс https://ot-ido.art/work/view?id=7440
руб https://ot-ido.art/work/view?id=4030
, что примерно составляет 10-15% от стоимости скульптуры https://ot-ido.art/work/view?id=3625
В эпоху Цин ритуальные фигурки становятся гораздо более реалистичными https://ot-ido.art/work/view?id=1200
В это время их выполняют по большей мере из керамики https://ot-ido.art/u/elibekan-genrih
В качестве примера можно привести найденные погребальные статуи воинов, изображенных верхом на лошадях https://ot-ido.art/artist/page?id=1676
Высота этих изваяний достигает 85 см https://ot-ido.art/work/view?id=5197
Известны изваяния лошадей высотой в полтора метра https://ot-ido.art/artist/page?id=1500
На юге страны во времена правления Северных и Южных династий такие погребальные скульптуры выполнялись из фарфора https://ot-ido.art/u/eskin-arkadij
В упадок этот ритуальный стиль выполнения изваяний пришел ко времени начала правления династии Сун https://ot-ido.art/artist/page?id=1818
В это время происходит расцвет и скульптурных школ: первой принадлежит известная (в , произведение и его сыновей Афинодора и Полидора) и (итал https://ot-ido.art/u/dementev-dmitrij
) и великолепный рельефный фриз монументального (находится в ) https://ot-ido.art/artist/page?id=1676
В древности китайцы очень часто выдалбливали в горах пещеры-храмы https://ot-ido.art/work/view?id=3318
Подобная традиция возникла под влиянием индийской культуры https://ot-ido.art/u/zemcihina-maria
Впервые в Китае подобные пещеры начали делать во времена правления династий Цзин и Вэй, а также Южных и Северных https://ot-ido.art/work/view?id=3301
В самых ранних Лунмэнских и Юнганских пещерах можно видеть огромное количество высокоэстетичных изваяний https://ot-ido.art/work/view?id=3513
В Юнганских, например, 51 тысяча статуй https://ot-ido.art/work/view?id=5961
Самая большая из них достигает высоты в семнадцать метров https://ot-ido.art/work/view?id=4257
Всего в Китае имеется около 120 пещер-храмов https://ot-ido.art/artist/page?id=171
Редкость https://ot-ido.art/artist/page?id=158
Высота-37см https://ot-ido.art/work/genre?id=71
Великолепная проработка https://ot-ido.art/work/view?id=983
Мейсен,клеймо 1830-1840-х гг https://ot-ido.art/work/view?id=4982
Период KUEHN (1833-1870гг https://ot-ido.art/artist/page?id=318
)-характерен созданием и выпуском крупной скульптуры на мануфактуре Мейсена https://ot-ido.art/work/genre?id=23
Состояние на фото(старая реставрация пальца и склейки-головы и руки у мальчика,ноги у козленка) https://ot-ido.art/artist/page?id=1572
Доставка лота в другой реги https://ot-ido.art/u/kolesov-aleksej
https://ot-ido.art/work/view?id=7440
Светодиодные Лампы Для Уличного Освещения Цены
(RichardDrest, 6. 1. 2023 14:52)
Здравствуйте! Предлагаю подборку с рецептами ароматного яблочного варенья https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/prozhektory/jazzway
К основному ингредиенту в виде плодов яблони мы добавим лимон https://led-svetilniki.ru/shop/products/vrv1-a1-00350-10hga-2003640
Его используем
Показывая ещё пару лет назад по этому параметру 60~70 лм/Вт, сегодня они уже находятся на уровне 110~130, обходя по эффективности галогенные ртутные лампы https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/opory-i-kronshtejny/galad-galad
Современная светотехника непрерывно развивается, покупателям всё сложней становится делать правильный выбор https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-street-80-turbine-diagramma-d
Даже диодная лампочка общего назначения имеет множество модификаций и особенностей https://led-svetilniki.ru/shop/products/ulichnyj-svetodiodnyj-svetilnik-topol-m-dku-75-vt
Уличные светодиодные прожекторы делятся на 3 вида, каждый имеет своим преимущества и недостатки:
Чтобы в домашних условиях проверить на исправность лампочку, необязательно иметь под рукой мультиметр https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-street-24-standart-diagramma-sh3
Гораздо быстрее это сделать с помощью многофункциональной индикаторной отвёртки https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-ofisnyj-effest-armstrong-lyuks-ip54-56-vt
Её отличие от обычного индикатора заключается в наличии батарейки-таблетки внутри корпуса https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-konsolnyj-svetodiodnyj-galad-pobeda-led-150-shb1k50
Работоспособность такой отвертки проверяется касанием пальцев её металлических контактов с торцов https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/svetilniki-dlya-zhivotnovodstva
При этом индикаторный светодиод внутри неё должен светиться https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-svetodiodnyj-varton-dl-pro-kruglyj-vstraivaemyj-22696-52w-4000k-ip65--montazhnogo-otverstiya-200-215mm
Данные особенности микроклимата на кухне накладывают на источники освещения, в том числе и умные сенсорные светильники, определённые требования https://led-svetilniki.ru/shop/brands/led-effect?price_search=1&price_first=950&price_last=42900&sort=name
Среди них для полноценной работы осветительных приборов должны выполняться следующие:
Дизайн Отделки Деревянных Домов
(DavidLolen, 5. 1. 2023 21:47)
Широкий ассортимент https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
У нас можно увидеть большое разнообразие эксклюзивной немецкой корпусной и мягкой мебели https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Каждый сможет подобрать подходящий гарнитур под определенное стилевое решение https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Элитная мебель для кабинета руководителя изготавливается не только из вышеперечисленных пород https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html
Пользуются популярностью предметы интерьера из экзотических материалов https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
Распространенной является мебель из махагони https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Она отличается темно малиновым, красно-коричневым цветом https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Хорошо смотрится в кабинете стол или шкаф из тиса https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/kabinety/
Данная порода может быть, как красно-бурой, так и фиолетово-пунцовой https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
К элитным предметам интерьера относится мебель из мербау, венге, эбет, кемпас https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/derevannie-marsevie-lestnici-s-plohadkami/
В Поднебесной выпускают самую разнообразную продукцию – компьютеры, бытовую технику, автомобили, одежду и т https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
д https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Эта продукция выводится на международный рынок и обладает хорошим спросом https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Но
Китай планирует начать коммерческое продвижение технологии возвращаемых спутников https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Заказчики могут купить такие космические аппараты в 2019-2020 годах https://www.legnostyle.ru/lestnicy-iz-duba.html
Вы сможете заменить тип ткани, выбрать материал интересующей цветовой гаммы, увеличить размер спинки, изменить количество составных элементов https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/d-peregorodki/
Отреставрированные мягкое кресло, кушетка, стулья, диван снова будут радовать взгляд и служить изысканным украшением интерьера https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/d-peregorodki/
Качество https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Приобретение моделей мебели этой категории считается удачным вложением средств, так как со временем её цена не только не снижается, но зачастую даже растёт https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Изделия не теряют форму, не снижают прочность, их цвета продолжают оставаться такими же сочными https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Для изготовления в большинстве случаев используются натуральные и особо ценные материалы https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/derevannie-marsevie-lestnici-s-plohadkami/
ice hack lanterns 13 pounds weekly Put ic\\e below to drop 2 lbs overnight Ice + THIS = 2 lbs lighter by tomorrow
(Johnnyruh, 5. 1. 2023 19:50)
It's breakfast time.
" Towering hack" switches over dead metabolic rate back ON.
5-second Himalayan hack torches 62 pounds.
One Strange Alpine Fat-Melting Hack. https://healthyfit.yivesites.com/that-instantly-turbo-charges-your-metabolism-by-450-or-more
Шлагбаум Автоматический
(Davidhut, 5. 1. 2023 19:35)
Собираясь сооружать ворота, обязательно выполняют чертёж, который отражает размеры и расположение основных частей конструкции https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/otkatnyh/
Если планируется строить распашные ворота — самый популярный вариант — то перед составлением схем продумывают, какой будет длина створок https://mosvrata.ru/tovar/nice-a01-blok-upravleniya/
При этом учитывают ширину проезжей части и вид автомобиля (в случае сооружения ворот для гаража) https://mosvrata.ru/tovar/avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot-an-motors-asw-4000-full-kit/
Чаще всего откатные конструкции устанавливаются на дачных и загородных участках, парковочных площадках, около коттеджей, ангаров, на территориях промышленного назначения, площадях, закрепленных за аэропортами и железнодорожными вокзалами https://mosvrata.ru/tovar/came-set-j-klyuch-vyklyuchatel/
Спасибо Вам за самый оперативные выезд специалиста на замер и качественную установку гаражных секционных ворот и автоматики CAME https://mosvrata.ru/tovar/nice-ps224-akkumulyator/
Таких сроков изготовления нам не обещал никто, тем более Вы их пунктуально выдержали https://mosvrata.ru/tovar/privod-nice-rb-600/
Помимо влаги, необходимо учитывать и минимальные температуры которые могут возникать в зимнее время года, и какое время такие температуры удерживаются https://mosvrata.ru/tovar/nice-on-2-pult-brelok-d-u-dlya-vorot-i-shlagbaumov/
Учитывая все эти критерии, ваша механика должна без проблем выдерживать такие погодные условия и работать стабильно и без сбоев https://mosvrata.ru/
Соотношение цены и качества должны быть всегда неразрывными и соответствовать всем разумным границам https://mosvrata.ru/tovar/privod-faac-c721-kit/
Даже если вы не имеете проблем с денежными средствами, то всё равно не стоит бросаться на самое дорогое https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-boom-5-strela-dlya-shlagbauma-5-metrov/
Вам необходимо всегда обращать внимание в первую очередь на качество сборки, работоспособность и соответствие вашим потребностям https://mosvrata.ru/tovar/alutech-an-motors-asb6000-4-m-shlagbaum-avtomaticheskij/
Многие магазины реализуют продукцию такого типа, но абсолютно ничего не знают о ней https://mosvrata.ru/tovar/came-cssn-stojka-1-m/
О нас такого сказать нельзя! Длительное сотрудничество с ведущими производителями и большие продажи сделали своё дело https://mosvrata.ru/tovar/marantec-302-pult-brelok-d-u-dlya-vorot-i-shlagbaumov/
По этой причине купить привод для ворот следует в https://mosvrata.ru/tovar/nice-fotoelementy-medium-bluebus-ermv/
Обращайтесь, мы поможем выбрать подходящие модели для автоматических устройств, а также осуществим их установку на объекты, которые находятся в Москве https://mosvrata.ru/tovar/privod-nice-rox-1000-klt/
Итальянские Столешницы
(JeremyGrAlf, 5. 1. 2023 16:40)
Выполняют функции благоустройства парков, скверов, коттеджных поселков, баз отдых и курортов https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoly/obedennye-stoly.html
Используются для ограждений, элементов зонирования территорий https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=21
https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/balyustrada.html?list_page=2
https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=21
При изготовлении деталей мы используем мрамор, доломит, известняк, кварцит, гранит, оникс и многие другие разновидности натурального камня по желанию Заказчика https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks.html
Сланец https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoleshnicy.html?list_page=4
Горная порода, которая состоит из глин, осадочных пород, а иногда и небольшого количества кварцев https://www.raidstone.ru/services/montazhnye-raboty.html
Камень легко резать, а также обрабатывать https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki.html
Используют его при отделке стен и полов, а также в качестве облицовочного материала для каминов https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-betona/skulptury-barelef1/skulptury-na-fasade-nalichniki-karnizy-iz-arhibetona.html
Мебель Дерево На Заказ
(DavidLolen, 5. 1. 2023 14:42)
Заказать мебель из распространённого дерева, а затем шпонировать его дорогими породами https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
Не стоит цели заткнуть кого-то за пояс или продемонстрировать уровень своего достатка https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/
Попросту дорогие породы дерева гораздо привлекательнее внешне, и с ними общий дизайн помещения приобретает более привлекательный внешний вид https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Наличие на складеВсе популярные модели оборудования в наличии на складе https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Вам не придеться ждать 7-10 дней, пока не привезут оборудование https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Приходите к Нам, покупайте и сразу забирайте https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/vhodnie-dveri/
В случае отсутствия какого либо оборудования Вам доставят его с региональных складов наших партнёров от 1-2х дней до 5-7 рабочих дней, в зависимости от выбранного типа доставки, от авиа до ЖД https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/d-peregorodki/
Через две недели после первого разговора с менеджером я ужинал в новой кухне https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Отмечу мастерство и пунктуальность монтажников - пришли вовремя и сделали все на совесть https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/otdelka-betonnyh-lestnic/
- Гарантия качества и сроков исполнения заказов https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html
Компания Абрис заботится о том, чтобы Вы остались довольны покупкой и обслуживанием наших специалистов https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html
Кроме того, мебель от лидирующих производителей отличается дополнительной отделкой с применением натурального сусального золота (24К) https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/
Эстетику внешнего вида в основном задают изящные элементы, характерные для французского и итальянского стиля https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/stenovie-paneli/
Современная жизнь диктует нам такие условия, что покупая престижное элитное жилье, которое смотрится дорогим и восхитительным снаружи, мы должны позаботиться и об его уютной обстановке внутри https://www.legnostyle.ru/klassicheskaya-mebek-dlya-gostinnoy.html
То, как будет выглядеть наша комфортабельная квартира внутри, зависит полностью от нашего вкуса https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/
И, конечно, изюминкой в любой обстановке квартиры является качественная и надежная элитная мебель https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Таро расклад: Энергия дня 5 января 2023 для всех знаков зодиака?? Шанс всё изменить!
(Grantzex, 5. 1. 2023 14:16)
Если в 2 словах:
— Сегодня может прийти идея о том, как изменить ситуацию, которая приносит конфликты или душевные переживания.
— История с получением финансов, ресурсов пока туманна и непонятна. Если должны получить деньги с клиентов/должников, то сегодня это может затянуться. Будьте внимательны сегодня, может быть обман в денежной сфере.
— Отнеситесь с вниманием к своему внутреннему миру сегодня. 4 кубков говорит о «ничего не хочу/ ничего не получается и не получится/ я ничего не добьюсь/ мне скучно и в мире нет ничего волшебного и радостного». Негативные программы, заложенные в детстве и на протяжении всей жизни как в карте «дьявол» дёргают вас за ниточки. И они будут это делать до тех пор, пока вы не познакомитесь со своими дьяволятами внутри и не примите все стороны своей личности. Нужно обратить внимание на работу со своим подсознанием, иначе не будет развития.
Вселенная протягивает вам руку помощи, нужно лишь развернуть свой фокус внимания. Дай себе сегодня внутреннюю свободу и разреши себе быть счастливой. Тогда и энергия будет, захочется жить на полную и дышать полной грудью.
Подписывайся на мой канал??
Тут я:
• Делюсь своим теплом и знаниями
• Поддерживаю тебя в саморазвитии, помогаю проявляться
• Делаю таро-расклады и направляю на твой изобильный путь
В ТГ канале у меня много практик, ежедневные аффирмации + рекомендации психолога и многое-многое другое????
ТГ канал: https://t.me/kozhematarot
ТГ бот: https://t.me/kozhemadi_bot
ice hack lanterns 13 pounds each week Plac\e ic\\e below to drop 2 lbs overnight Ice + THIS = 2 lbs lighter by tomorrow
(Johnnyruh, 5. 1. 2023 14:00)
Fat mom currently looks like THIS (down 62 pounds).
5-sec ice hack aids Mother of 3 thaw 62 lbs.
Mama's revenge on her stomach fat.
https://healthyfit.yivesites.com/that-instantly-turbo-charges-your-metabolism-by-450-or-more
ice hack torches 13 lbs every week Put ic\\e HERE to go down 2 pounds overnight Ice + THIS = 2 lbs lighter by tomorrow
(Johnnyruh, 5. 1. 2023 7:55)
It's breakfast time.
" Alpine hack" switches over dead metabolism back ON.
5-second Himalayan hack lanterns 62 pounds.
One Mysterious Towering Fat-Melting Hack. https://hop.clickbank.net/?affiliate=ivobee&vendor=alpilean&pg=vid
Кулинарные рецепты с фотографиями, Готовим сами
(VictorTop, 5. 1. 2023 0:39)
https://gotovim.su/pasha/tvorozhnaya-pasha-s-kuragoy/ - Кулинарные рецепты с фотографиями и пошагово, готовим сами вкусные блюда
Таро расклад: Энергия дня 4 января 2023 года ??Синица уже в руках??
(Grantzex, 4. 1. 2023 16:51)
— Хороший день для романтических свиданий.
— Мечты и мысли о том, что хочется что-то поменять и изменить ситуацию в лучшую сторону.
— Обрати внимание, что «синица» уже у тебя в руках. И у тебя есть всё, для того, чтобы быть счастливой. Тебе мало и хочешь журавля в небе? Начни действовать! Без действий журавль сам к тебе не прилетит.
Перестань обесценивать себя и свои силы. Хочешь уйти — уходи. Хочешь поменять ситуацию — меняй!
Ты в силах сделать это, в тебе достаточно энергии и потенциала. Но ты сам себе его перекрываешь.
??Подписывайся на мой канал!)
Тут я:
• Делюсь своим теплом и знаниями
• Поддерживаю тебя в саморазвитии, помогаю проявляться
• Делаю таро-расклады и направляю на твой изобильный путь
А в ТГ канале у меня много практик, ежедневные аффирмации + рекомендации психолога и многое-многое другое????
ТГ канал: https://t.me/kozhematarot
ТГ бот: https://t.me/kozhemadi_bot
gеt nоw # bіg bonus
(Petartar, 4. 1. 2023 2:48)
Best onlіnе саsіno
Bіg bоnus аnd Frееsріns
Spоrt bеttіng аnd pоkеr
go now https://tinyurl.com/2p9fw6zs
free imvu credits without surveys or offers
(belleCam , 3. 1. 2023 4:09)
https://datastudio.google.com/reporting/e263337f-5ad6-464b-a52e-3f13376a6666
click above and GET credits 2023!
how can i get free imvu credits
how can i get free credits on imvu
Free IMVU Credits Generator 2023
https://rextester.com/ESVYC46815
Кулинарные рецепты с фотографиями, Готовим сами
(Randyemilk, 2. 1. 2023 16:33)
https://gotovim.su/supy/krem-sup-iz-sladkogo-kartofelya/ - Кулинарные рецепты с фотографиями и пошагово, готовим сами вкусные блюда
Dreat
(RonaldScart, 2. 1. 2023 12:34)Кулинарные рецепты с фото, пошаговые рецепты блюд https://gotovim.su/
acc-buy.com Best Social Media Account Store hotmail gmail yahoo outlook vfemail
(BryanGum, 2. 1. 2023 2:03)- acc-buy.com Best Social Media Account Store yahoo aol hotmail outlook zoho vfemail gmail skype rambler
education degree online
(DennisGroFt, 1. 1. 2023 9:49)
Education is the procedure of obtaining or providing systematic direction, specifically at a formal setup. Knowing is the procurement of expertise or abilities with study, experience, or being educated.
https://iteducationlearning.com/ - education google slides templates...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88
Двери Купить Дешево
(DavidLolen, 7. 1. 2023 15:22)