Ingredience:
300 g vařených brambor - strouhaných
1 velká cibule, sůl, pepř
paprika (chilli), mletý kmín
1 ČL hořčice
1 - 2 ČL sójové omáčky
1 ČL worcesterské omáčky
1 - 2 PL kečupu
Popis přípravy:
Vše smícháme a mažeme na topinky s česnekem.
Ingredience:
1/2 celeru
menší mrkev
100 g tvrdého sýra
dva stroužky česneku
špetka kari
100 g majonézy
špetka soli
Popis přípravy:
celer jemně nastrouháme a hned vmícháme do majonézy, aby nesnědl, přidáme nastrouhanou mrkev a sýr, osolíme, přidáme koření kari a prolisovaný česnek,
promícháme, necháme proležet a mažeme na chléb nebo topinky, zdobíme plátky vajec nebo zeleniny.
Ingredience:
veka
tavený sýr se šunkou nebo uzeným
česnek, křen
Popis přípravy:
Veku ( může být i chléb ) osmažíme na malém množství oleje(nejlépe na teflonové pánvi), potřeme česnekem, rozetřeme sýr a posypeme strouhaným křenem.
Česneková pomazánka s vařeným vejcem
1 porce
Ingredience:
2 natvrdo vařená vejce
50 g rostlinného másla
100 g smetanového taveného sýra
3-4 stroužky česneku
citrónová šťáva, sůl, pažitka
Popis přípravy:
Sýr rozetřeme s tukem, přidáme jemně nastrouhaná vejce, česnek rozetřený se soli, trochu citrónové šťávy a vše důkladně promícháme. Pomazánku mažeme na chléb nebo teplé topinky a sypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.
Česneková červená pomazánka (Slovensko)
1 porce
Ingredience:
7 - 10 trúčikov cesnaku (podľa chuti)
štyri syry Bambino
1 kyslá smotana
paradajkový pretlak
trochu vegety
sójová omáčka
petržlenová vňať alebo bazalka
Popis přípravy:
Do misky vylisujeme cesnak, pridáme syr(pred vybratím z chladničky ohriať aby bol mäkký), celú smotanu, asi 3 - 4 polievkové lyžice pretlaku (pozor kečup v žiadnom prípade nie), pol kávovej lyžičky vegety (ak má niekto rád slanšie môže si prisoliť), 10 kvapiek sójovej omáčky, nasekanú na drobno petržlenovú vňať alebo bazalku. Nátierka sa natiera na topinky ( osmažený čierny chlieb na oleji) v hrúbke do pol centimetra
4 porce
Ingredience:
1 kg cukety
1 kg paprik
1 kg rajčat
3 velké cibule
10 feferonek nebo 4 paličky česneku
1 kg mletého masa nebo 2 konzervy vepřového ve vlastní šťávě
1/2 balíčku Deka
Popis přípravy:
Maso orestujeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakonec směs osolíme, přikořeníme. Plníme do menších skleniček, ihned zavíčkujeme a na 10 min obrátíme dnem vzhůru.
4 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba
4 krůtí prsa
pepř, sůl, česnek
kečup, tatarka, chilli koření
Popis přípravy:
Nejprve uděláme z krajíců chleba topinky, které osolíme a počesnekujeme. Nato naklepeme krůtí prsní řízky, které osolíme a popepříme z obou stran. Tyto pak opečeme na rozpáleném oleji. Mezitím si připravíme omáčku - smícháme v poměru 1:1 kečup s
tatarkou, a dle chuti přidáme chilli koření. Hotové maso položíme na topinku a zalijeme připravenou omáčkou. Dle chuti můžeme ozdobit i zeleninou či strouhaným sýrem.
Drábské maso
4 porce
Ingredience:
400g libového vepřového
1 větší cibule
3 hrsti kopřivových listů
3 stroužky česneku
4 lžíce oleje, 2 dcl. piva
půl lžičky mletého zázvoru a sladké papriky
sůl, pepř, curry, chilli, pórek
Popis přípravy:
A teď to roztočíme!
Maso nakrájejte na menší kostky, přidejte na hrubo nakrájenou cibuli, kopřivy,pórek, pokrájený česnek,osolte, okořeňte, zalijte pivem a olejem. Vše lehce promíchejte a pečlivě zabalte do alobalu. Pečte asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi. Jako přílohu nabídněte topinky nebo brambory.Pivo pak chutná znamenitě!!
Ingredience:
4 středně velké brambory
1 dl oleje
5-6 lžic kečupu, sůl
sladká i pálivá paprika
3 stroužky česneku
1 větší cibule
worchester, pepř
Popis přípravy:
Brambory jemně postrouháme, cibuli na drobno nakrájíme, rozetřeme česnek a vše promícháme dohromady s ostatními přísadami.
Mažeme na topinky.
4 porce
Ingredience:
1 cibule, 100 g vařených fazolí, 1 kostka droždí
3 lžíce namočených ovesných vloček ve vodě
50 g tavený sýr, sůl, koření
Popis přípravy:
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme droždí a opékáme, dokud nezačne houstnout. Přidáme uvařené fazole, ovesné vločky a opékáme asi 2 min. Dochutíme solí, kořením, případně posekanou petrželovou natí. Natíráme na topinky.
Francouzský salát z ředkviček
3 porce
Ingredience:
1ks hlávka listového salátu, 1dkg soli
1ks hořčice plnotučná, 1dl olivového oleje
6 ks topinek, 12 ks ředkviček, 2 stroužky česneku
Popis přípravy:
- do misky si dáme 1lžíci hořčice, trochu oleje a špetku soli, vše rozmícháme vařečkou
- opečeme topinky na oleji nebo v toustovači a nakrájíme na obdélníčky
- opláchneme salát a nakrájíme na menší kousky
- salát dáme do misky s rozmíchanými ingrediencemi a zamícháme
- do misky přidáme topinky a nakonec přidáme jako ozdobu kousky ředkviček nakrájené libovolně
Ingredience:
2kg krátce převařených hub
5-6 feferonek
0,5 kg cibule
0,5kg kapie
0,5l kečupu
0,5l oleje
Popis přípravy:
Houby krátce povaříme. Všechny ingredience semeleme na masovém mlýnku (malá šajba), poté vložíme do hlubšího hrnce a cca 40 minut vaříme na mírném plameni. Směs neustále mícháme, jinak prská do okolí a může se připálit. Poté směsí plníme šroubovací
sklenice (velikost dle pozdější spotřeby) a tyto ještě horké obrátíme dnem vzhůru, přikryjeme utěrkou a necháme velmi zvolna vychladnout . Skladujeme v temnu a chladu. vynikající na topinky, chlebíčky, toasty a jednohubky.
2 porce
Ingredience:
400 g čerstvých hub
200 g papriky, 150 g rajčat
150 g cibule, 1 palička česneku
2 lžíce kečupu, 2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce hořčice, 1 kostka masoxu
200 g šunky, 2 lžíce sádla
pepř, sůl, chléb
Popis přípravy:
Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené houby, rajčata, papriky a kostku masoxu. Za častého míchání dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Před dokončením přidáme kečup, hořčici, sojovou omáčku a dochutíme. Topinky
opečené nasucho potřeme česnekem a hořčicí, položíme plátky šunky, pokryjeme a směsí a podáváme
Ingredience:
chléb, hladká mouka
vejce, sůl, pepř
koření podle libosti
Popis přípravy:
Vnitřek chleba rozmočíme ve vodě, vyždímáme. V míse smícháme s vejcem, hladkou moukou a kořením. Mouku přidáváme dokud těsto nepřestane lepit. Pak už jen vytvarujeme placičky a osmažíme do zlatova. Kupodivu nevzniknou topinky, ale pokud to dobře okořeníte velice si pochutnáte.
4 porce
Ingredience:
200g vepř. Kýty, sůl, pepř
cibule, plnotučná hořčice
kečup, 4krajíčky chleba
česnek, sýr na strouhání
Popis přípravy:
kýtu nakrájíme na nudličky, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, kečup namažeme na topinky, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapií nebo petrželkou
4 porce
Ingredience:
vepřová kýta...200g, cibule...1ks
hořčice, sůl, pepř, olej, kečup, česnek
sýr na strouhání
Popis přípravy:
Kýtu nakrájíme na nudličky,orestujeme na oleji spolu s nakrájenou cibulkou, osolíme opepříme,přidáme rozmačkaný česnek,kečup a hořčici plnotučnou. Hotové namažeme na topinky a posypeme strouhaným sýrem a můžeme ozdobit kapií a petrželkou
4 porce
Ingredience:
10 dkg salámu (jakéhokoliv)
8 krajíců chleba na topinky
16 plátků sýra, 4 vejce
pepř ,sůl, olej
Popis přípravy:
Na misce rozšleháme vejce, přidáme sůl a pepř dle chuti. Krajíce chleba namočíme po obou stranách v rozšlehaném vejci. Mezitím si na pánvi rozpálíme olej a do rozpáleného oleje položíme krajíce chleba namočené ve vejci a osmažíme je po jedné straně do zlatova. Potom krajíce otočíme na druhou stranu a na osmaženou stranu položíme salám a na něj pokládáme plátky sýra. Zakryjeme pokličkou a necháme na mírném ohni zapéct. Po dosmažení konzumujeme.
8 porcí
Ingredience:
1ks hovězí konzerva
1 pikantní zelenina (moravanka)
10-12 stroužků česneku
kečup, cibule, sádlo, chleba na topinky, 20 dkg eidamu
Popis přípravy:
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na sádle ji opečeme do růžova. Přidáme hovězí konzervu, nakrájenou zeleninu (včetně nálevu), utřený česnek, kečup (10polévkových lžic). Dusíme za stálého míchání až se hmota spojí a je v ní minimum vody. Podáváme na topinkách a posypeme strouhaným eidamem.
1 porce
Ingredience:
chleba, olej, 2 vajíčka, okurka, cibule, česnek, sůl, kari
Popis přípravy:
z 2 vajíček připravíme na klasické pánvi 2 oka, které při dokončení mírně posolíme a posypeme kari kořením, z chleba připravíme 2 klasické topinky potřené česnekem a posypané trochou solí, na topinky položíme oka z vajíček posypeme nakrájenou cibulkou a okurkou
Ingredience:
1 čínské zelí, 1 kari dresink
1 kuře, chleba na topinky, česnek
Popis přípravy:
Kuře upečeme potom nakrájíme na kostičky. Dužinu zelí také nakrájíme na kostičky,dále
smícháme s dresinkem a necháme v chladu proležet. Upečeme topinky a hodně počesnekujeme,dále rozřežeme na kostičky a teplé smícháme se salátem.
Kukuřično-bramborové pagáče s pomazánkou
1 porce
Ingredience:
mouka kukuřičná 400 g, brambory 400 g, olej 100 ml
kaše kukuřičná 200 g, jogurt 150 g, droždí 50 g, sůl
sýr tvrdý 100 g, rajský protlak 50 g
bazalka 1, oregáno 1, česnek-2 stroužky
cibule 1 ks, olej 2 lžíce, sůl
Popis přípravy:
Do prolisovaných brambor zapracujeme oživlé droždí, mouku, olej, jogurt a sůl, necháme hodinu odpočívat, vyválíme na tloušťku palce a vypichujeme kolečka. Necháme ještě 10 minut kynout a upečeme do zlatova. Shora potřeme horkým olejem nebo rozpuštěným máslem.
Pomazánka:
Očištěný česnek a cibuli jemně nastrouháme a rozšleháme s olejem, rajským protlakem a kořením. Přidáme kukuřičnou kaši a další přísady, dochutíme solí a umícháme pomazánku, kterou mažeme na teplé nebo vychladlé pagáče. Pomazánku můžeme použít také na topinky, do arabského chleba, na chlebíčky apod.
Ingredience:
chléb, kuřecí prsíčka, steak koření
kečup jemný, česnek, tvrdý sýr
Popis přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, posypeme steakovým kořením a na pánvičce na oleji prudce orestujeme. Až je maso orestované zalijeme ho jemným kečupem a chvíli mícháme, pak si opečeme topinky a potřeme je česnekem.Vysypeme na ně orestované maso zasypeme tvrdým sýrem a chviličku ohřejeme v mikrovlnce,jen aby se sýr roztekl po topinkách pak podáváme.
4 porce
Ingredience:
4 vařené brambory, 1 cibule
1-2 stroužky česneku, 4-5 ks feferonky
1 lžíce kečupu, 1 lžíce worčestru
sůl, sladká paprika, olej
Popis přípravy:
Uvařené brambory rozmačkáme vidličkou. Cibuli najemno pokrájenou smícháme s utřeným česnekem, přidáme 1 vrch. lžičku slad.
papriky, 1 lžíci oleje, kečupu, worčestru, osolíme a přidáme brambory.
Masová pomazánka na topinky
Ingredience:
1 kg paprik, 1 kg rajčat
3 větší cibule, 3 feferonky
5 str.česneku, 1 vepřová konzerva
1 hovězí konzerva, olej , sůl
Popis přípravy:
Zeleninu pomeleme,nakrájenou cibuli na oleji osmahneme. Přidáme papriku a rajčata a na mírném ohni svaříme. Nakonec přidáme maso z konzerv a po promíchání -plníme do menších sklenic a zavaříme.
4 porce
Ingredience:
chléb, olej na smažení, česnek,
med, plátky šunky, sýr na strouhání, sůl
Popis přípravy:
Chléb nakrájíme a osmahneme po obou stranách. Poté osolíme a očesnekujeme, potřeme medem a položíme plátky šunky. Takto upravené topinky posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme. Vhodné nápoje: Čaj, Grog, Punč
Mroky
2 porce
Ingredience:
2 cibule, 6 sušených fíků, vepřová šunka cca 4 plátky
chilli, ředkvičky, chléb
Popis přípravy:
cibuli nakrájíme na drobné kostičky a zpěníme ji na olivovém oleji. Přidáme šunku a cca 2 minuty restujeme. Potom přidáme nakrájené fíky, které jsme předtím nechali 10min. ponořené v mléce. Chuť zvýrazníme drceným chilli. Směs naneseme na předem
připravené topinky a ozdobíme ředkvičkami.
Obložené topinky (1)
1 porce
Ingredience:
chleba, tuk, sůl, pepř, česnek
měkký plátkový sýr, okurka, rajče
nějaký salám (vhodný je nějaký tvrdý)
Popis přípravy:
Chleba osmahneme dozlatova. Topinku potřeme česnekem, osolíme a položíme na ní sýr. Ten by se měl trochu roztát. Dále přidáme salám a na kolečka nakrájenou okurku a rajče. Pro dochucení můžeme přidat trochu pepře.
Obložené topinky (2)
2 porce
Ingredience:
4 plátky chleba, 3 rajčata
10dkg mozzarely, česnek, sůl
Popis přípravy:
Z plátků chleba uděláme klasické topinky poté na ně poklademe rajčata a mozzarelu a vložíme na 1minutu do mikrovlnky.
1 porce
Ingredience:
chléb, tuřanské (či jiné nakládané kyselé) zelí
uzenina (např. salám či špek), vejce, olej
česnek, kari koření, sůl, pepř
Popis přípravy:
Dejte na pánvi rozehřát olej. Krajíce chleba nakrájejte na půlky a osmažte jako topinky. Až dosmažíte poslední, máte pánev prakticky čistou a můžete pokračovat. Přidejte olej a dejte osmažit na drobné kousky (plátky, kostečky…) nakrájenou uzeninu. Pak přidejte kysané zelí a nechejte trochu osmažit. Přidejte kari (=t o nejdůležitější!!!), můžete i pepř a sůl. Topinky potřete stroužky česneku a posolte. Že je zelí hotové, poznáte podle chuti. (Až trochu zesklovatí a nebude syrové cca 10 min.) Dejte ho na připravené topinky a - máte opět čistou pánev. Pro změnu přidejte oleje a rozklepněte pár vajec. Udělejte je jako vaječnou omeletu, posolte, popepřete (=nemíchat!). Tu pak rozkrájejte na menší dílky a dejte na vrch topinek se zelím.
Ingredience:
3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice
1 lžíci kečupu, 1 lžíce octa
1 malý protlak, 1 kostku cukru
20 dkg měkkého salámu, 1 větší cibuli
2 stroužky česneku, 1 okurku
2 vejce pokrájet, 2-3 lžíce majolky, sůl, pepř.
Popis přípravy:
3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíce octa, 1 malý protlak, 1 kostku cukru.
Vše za stálého míchání povařit. Necháme vychladit. Nakrájet: 20 dkg měkkého salámu, 1 větší cibuli, 2 stroužky česneku, 1 okurku nastrouhat, 2 vejce pokrájet, 2-3 lžíce majolky. Okořenit - sůl, pepř.
Zamíchat vše dohromady a namazat na topinky.
4 porce
Ingredience:
1 kg rajčat, 5 dkg cibule, 3 ks jablek ( vetší)
1 lžička pepře, 1 lžička kari, 6 stroužky česneku
1 šálek cukru, 1 šálek octa
3/4 lžíce papriky pálivé, 2 lžíce soli
10 dkg rozinek (nemusí být)
Popis přípravy:
Uvedené přísady pokrájíme, svaříme na kaši. Horké dáváme do skleniček, které uzavřeme víčkem. Uskladníme v ledničce.
Pivní blues, aneb hoří, má panenko
4 porce
Ingredience:
100 g pivní sýr olomoucké tyčinky
100 g Niva, 100 g zralý hermelín
100 g eidam nebo uzený blok
50 g romadůr, 50 g másla
sladká i pálivá paprika
drcený kmín
sklenka světlého piva
3 lžíce sádla, 1 vejce natvrdo
petrželka, asi 8 krajíčků chleba
Popis přípravy:
Eidam, nebo uzený blok nastrouháme, ostatní sýry nakrájíme na plátky. Nastrouhaný sýr vymícháme v míse s máslem, potom postupně přidáváme ostatní druhy sýrů, přiléváme pivo. Vše vymícháme v hladkou pastu. Nakonec zamícháme koření. Z krajíčků chleba připravíme na sádle topinky, které mažeme připravenou pomazánkou a zdobíme plátky vařeného vejce, petrželkou a bohatě zapíjíme pivíčkem.
Ingredience:
játrová paštika, 1 malá cibule
kečup, chilli (tekuté), pepř
Popis přípravy:
Paštiku rozmačkáme, dle chuti přidáme kečup, chilli, pepř, jemně pokrájenou cibuli a vše smícháme. Můžeme udělat ostřejší. Mažeme na topinky, výborné k vínu.
4 porce
Ingredience:
200g měkkého salámu, 1 cibule
2 kyselé okurky, 2 feferonky
1kostka Masoxu, 1lžíce plnotučné hořčice, 1kostka cukru
Popis přípravy:
Vše umeleme na masovém strojku, mažeme na topinky,chlebíčkovou veku.
Pomazánka ze zbytků masa
Ingredience:
zbytky pečeného vepřového masa
vajíčka asi 3ks, kyselé okurky 5ks
jedna velká cibule, hořčice, sůl, pepř
výpek nebo sos
Popis přípravy:
vše najemno rozemeleme a dochutíme ingrediencemi.mažeme na topinky a zapíjíme dobrým točeným pivem.
2 porce
Ingredience:
jelítko nebo jitrnice, olej, cibule
česnek, krajíčky chleba, křen
Popis přípravy:
Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo jelítko. Prohřejeme a dobře promícháme s cibulkou. Vedle si připravíme obvyklým způsobem topinky, potřeme česnekem a masovou směsí. Posypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme jako rychlou teplou zimní večeři.
Ingredience:
1.5 kg cuketa nebo dýně nebo patizón
6 středních cibulí, 1 lžička zázvoru
1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky
1 velká palička česneku, 10 lžic sojové omáčky
2 malé rajské protlaky, 4 lžíce sádla
Popis přípravy:
Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme strouhanou cuketu, koření a dusíme 25 minut. Nakonec přidáme protlak trochu soli a krátce povaříme, plníme do sklenic za horka a necháme vychladnout.
Směs na topinky podle Jana
Ingredience:
2 kg rajčat, 1 kg paprik - čistá váha
4 větší cibule, 1 velkou palici česneku
10 feferonek, 1/4 lžičky pepře
3dcl oleje, 2 dcl octa, 2 pol. lžíce soli
12 dkg cukru krystal
Popis přípravy:
Rozemlít na masovém strojku,přidat ostatní přísady a v troubě vařit.Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut.
4 porce
Ingredience:
3 lžíce oleje, 1 až 2 cibule, 3 rajčata
3 zelené papriky, 1 až 2 lžíce hořčice
chleba na topinky
Popis přípravy:
Na oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na přiměřené kousky rozkrájené papriky, krátce orestujeme. Na závěr přidáme nakrájené rajčata (pokud jsme líní neloupeme) a krátce podusíme. Přidáme hořčici podle chuti a dokončíme. Tuto směs dáváme na klasicky připravené topinky.
3 porce
Ingredience:
brambory 3 ks, paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá, olej 1 dcl,
kečup 5 lžíce, cibule 1 ks, česnek, sůl, sýr tvrdý 15 dkg
Popis přípravy:
Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme a jemně nastrouháme.Přidáme jemně nasekanou cibuli a ostatní přísady s citem důkladně promícháme.Mažeme na topinky a sypeme strouhaným sýrem.
Tatarský biftek z hovězího
4 porce
Ingredience:
hovězí zadní 25 dkg, cibule
kečup(ostrý), worchestr, hořčice
vajíčko(žloutek), pepř,sůl
- na topinky:- olej nebo sádlo, česnek
Popis přípravy:
Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší),dáme do mísy s masem,přidáme žloutek, hořčici,sůl a pepř,přikápneme trochu worchestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem.
Topinky:
- Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá.
Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.
1 porce
Ingredience:
2 plátky chleba, 3 vejce, 1 párek
hořčice, kečup, 1 stroužek česneku
plátkový sýr, živočišný tuk (vepřové škvařené sádlo)
Popis přípravy:
Nejdříve rozpustíme lžíci sádla na pánvi,necháme rozehřát pánev na pořádnou teplotu. Pak osmažíme chleba.Mezi tím než se chleba osmaží tak si v hrnečku rozmícháme vajíčka s troškou soli.Když se chleba dosmaží do požadované barvy vyjmeme ho a položíme na talíř.Pořádně ho načesnekujeme namažeme hořčicí a kečupem. Potom si usmažíme z rozmíchaných vajec placku. Mezi tím si nastrouháme párek na hrubým struhadle a nasypeme na topinky. Po dosmažení vaječné placky ji rozřízneme na půl a na každý chleba dáme jednu polovinu. Nakonec dáme navrch na placky sýr.
Topinka Kalimero
5 porcí
Ingredience:
kuřecí prsíčka (200 g), kuřecí šunka (200 g)
vejce (4 ks), cibule (1 velká)
netučný sýr na strouhání-např. eidam (cca 100 g)
sádlo, máslo, chléb na topinky (4-6 ks), sůl, pepř
Popis přípravy:
Na sádle osmažíme do sklovata na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme na nudličky nakrájenou kuřecí šunku, směs prohřejeme a odstavíme. Nastrouháme sýr. Do šálku vyklepneme vejce, lehce osolíme a rozmícháme. Na sádle opečeme plátky chleba, které po odkápání tuku (osušení v papírové utěrce či ubrousku)lehce pomažeme máslem.
(Česnek, který jinak nikdy neškodí, zde není na místě.)
Znovu prohřejeme masovou směs, přidáme rozmíchaná vejce a za stálého míchání necháme srazit.
Hotovou směs klademe na připravené horké topinky, sypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.
Varianta:
Možno použít libovolné minutkové maso a libovolnou kvalitní uzeninu.
4 porce
Ingredience:
8 krajíců chleba, 15dkg salámu Vysočina
10dkg tvrdého sýru, 2 větší rajčata
2 papriky, sůl, česnek
pepř(čtyři barvy v mlýnku,ten je super!), olej
Popis přípravy:
Na oleji osmažíme dozlatova topinky,potřeme je česnekem z obou stran,pak na topinky dáme kolečka salámu,plátky tvrdého sýru, na kolečka nakrájené rajče a papriku,pokud paprika nepálí a chceme mít topinku pikantní,tak použijeme mlýnek s pepřem,osolíme a
jíme.Zapíjíme vychlazeným pivem,děti čajem !
Topinka s masem a se zeleninou
2 porce
Ingredience:
2 Ks kuřecích řízků, 1 sklenice leča
cibule, chléb, pepř
Popis přípravy:
Maso naklepeme,osolíme a opepříme.Krátce osmahneme z obou stran.Lečo krátce podusíme.Z chleba uděláme topinky. Na topinky položíme osmažené kuřecí řízky a na ně dáme lečo a posypeme nakrájenou cibulkou.
1 porce
Ingredience:
krajíc chleba, sojová omáčka
česnek, olej
Popis přípravy:
Krajíc chleba opečeme na pánvičce a poté potřeme česnekem a pokapeme sojovou omáčkou.Je to vynikající chuť!!!
3 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba, 2 vejce
malá játrová paštika, pepř, sůl, olej
Popis přípravy:
Z krajíců okrojíme kůrku (necháme vcelku). Kůrku vložíme do horkého tuku a do otvoru nalijeme půl rozšlehaného, osoleného vejce. Po částečném ztuhnutí vaječné hmoty přimáčkneme do otvoru střídku, namazanou paštikou a opečeme s obou stran. Můžeme obložit podle potřeby.
4 porce
Ingredience:
1/2 chleba, hořčice, cibule, 4 vejce, slanina,
4 plátky sýra, olej, sůl, paprika sladká, černé koření
Popis přípravy:
připravíme topinky, osmažíme cibuli, hořčici naneseme na topinky, nato dáme cibuli, volské oko, osmaženou slaninu, plátek sýra, ochutíme.
Topinky obložené vejci a uzeným masem
1 porce
Ingredience:
12 topinek z bílého nebo tmavého chleba
smažených v tuku, 4 vajíčka
15 dkg vařeného uzeného masa
2 dkg kapar, trochu pažitky, sůl,pepř
4 dkg másla, 6 dkg osmažené strouhané housky
Popis přípravy:
Vejce dobře rozkvedláme, pak k nim přidáme na drobné kostičky nakrájené maso, rozsekané kapary a pažitku, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Na větší pánvi nebo v kastrole rozpálíme máslo, nalijeme do něj vaječnou směs a za stálého míchání vařečkou ji necháme na mírném ohni tak dlouho, až kašovitě zhoustne. Hotovou vaječnou směs pak silně potřeme připravené horké topinky.
Povrch topinek posypeme osmaženou strouhanou houskou a ihned podáváme.
( Místo uzeného masa můžeme do směsi nakrájet také uzenáče nebo na másle podušené houby ).
4 porce
Ingredience:
slanina 50 g, česnek, sůl, vejce 4
máslo 30 g, tuk, 1 cibule, chléb
houby 500 g, pepř, zrnko jalovce 2-3, pažitka
Popis přípravy:
Houby očistíme, nakrájíme a vložíme do osolené vroucí vody. Vaříme asi 5 až 10 minut a poté scedíme. Slaninu nakrájíme na nudličky a osmahneme na másle. Na směsi tuku osmahneme cibuli a vmícháme houby.Pak přidáme rozdrcená zrnka jalovce a podusíme. Do takto připravené směsi přidáme rozmíchaná vejce, necháme je srazit a promícháme s nakrájenou pažitkou. Chléb opečeme na rozehřátém tuku. Topinky potřeme česnekem a podle chuti osolíme. Připravenou smaženici namažeme na topinky a můžeme podávat.
3 porce
Ingredience:
15 topinek, 2 str.česneku
2 vejce, 10 dkg Nivy
1 konzerva "Ďábelské tousty"
zelenina na oblohu
Popis přípravy:
Konzervu (Ďáb. tousty) ohřát na pánvi, přidat na kousky nakrájenou Nivu, až se rozpustí, přidat 2 syrová vejce a nechat zhoustnout (míchat). Teplou pomazánku natřít na očesnekované topinky a ozdobit pórkem, paprikou, rajčaty. Dobrou chuť.
Topinky s tvarůžky
2 porce
Ingredience:
chléb 4plátky, olej 2dcl
česnek, tvarůžky 200g
anglická slanina 100g
cibule, chilli koření
Popis přípravy:
Chléb opečeme na oleji,dle chuti potřeme česnekem,pokladem plátky anglické slaniny. Na 1ks topinky překrojíme 2 kolečka tvarůžků a rozložíme na topinku.Prohřejeme v mikrovlnné troubě 15sekund na plný výkon.Topinku přizdobíme jemnými půlkolečky cibule a přidáme špetku čili koření.
6 porcí
Ingredience:
chleba, česnek, olej, vajíčka
cibule, kečup, sůl, sýr, pepř
Popis přípravy:
Z chleba se udělají na pánvičce, nebo v topinkovači topinky, které se poté potřou česnekem. V misce si zamícháme, cibuli, kečup, nastrouhaný sýr. Touto směsí potřeme topinky. Na pánvičce uděláme volské oko, které poté dáme na topinku. Toto volské oko
trochu osolíme, nebo popepříme. Dobrou chuť.
1 porce
Ingredience:
Chleba, sádlo
Sýr, sůl, česnek
Popis přípravy:
2 krajíčky chleba promažeme sýrem, slepíme a opečeme po obou stranách jako topinku. Počesnekovat, posolit.
5 porcí
Ingredience:
sýr ementál 250 g
šunka 200 g, chléb 10
pivo 250 ml, máslo 60 g
pepř mletý, sůl
Popis přípravy:
Pivo svaříme přidáme ementál nalámaný na menší kousky,vetší část másla pepř a mícháme,až se sýr roztopí a vytvoří hustý krém. Krajíčky chleba namažeme máslem a namazanou stranou uložíme na plech. Na krajíčky dáme plátky šunky nebo salámu, které předem trochu opečeme, a pak na šunku klademe hustou omáčku a zapékáme v troubě. Chlebíčky podáváme horké a k tomu černou kávu nebo mléko.
1 porce
Ingredience:
starší chléb, Eidam cihla
1 vejce, kmín, olej
Popis přípravy:
Tvrdý sýr nastrouhám na jemné nudličky. Smíchám se syrovým vajíčkem a troškou kmínu. Musí z toho být hustší kaše. Těsto nesmí být tekuté. Poměr hodně záleží na mazlavosti sýra, proto ho neuvádím. Těsto namažeme na půlkrajíčky chleba a smažíme.
Vkládáme do rozpáleného oleje- ideální je asi 3 cm vrstva- namazanou stranou dolů. Po chvíli opatrně pomocí 2 lopatek obrátíme a smažíme z druhé strany. Je to vynikající, ale velice syté jídlo. Není třeba toho dělat moc. Vhodné je doplnit chléb spoustou syrové zeleniny.
2 porce
Ingredience:
4 krajíce staršího (tvrdšího) chleba
2 - 3 vejce (podle velikost krajíců)
0,5 dl oleje
Přílohy dle chuti - sůl, pepř, česnek, rajská jablka nebo jiné přílohy (hořčice, okurek aj.)
Popis přípravy:
V talíři rozmícháme vejce, olej rozehřejeme na pánvi (asi na 180 °C), chléb obalíme ve vejci a osmažíme do růžova na rozehřáté pánvi.
Rozetřeme stroužek česneku se špetkou soli a topinku mírně potřeme. Rajská jablíčka nakrájíme na kolečka a položíme na krajíc nebo volně na talířku jako příloha
Ingredience:
125g pravé olomoucké tvarůžky
75g másla, 60g majonézy
1,5dl mléka, česnek podle chuti
Popis přípravy:
Tvarůžky jemně umeleme, rozmícháme v mléce a necháme ustát tak dlouho,dokud mléko nevsákne.Do rozšlehaného másla přidáme rozetřený česnek,majonézu a tvarůžky v mléce.Vyšleháme pěnu. Dobré na topinky a jiné chuťovky.
4 porce
Ingredience:
4 krajíce chleba, 2 vejce
sůl, pepř, 1 cibule, tuk na smažení
Popis přípravy:
Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme. V rozšlehaných vejcích z obou stran namočíme krajíce chleba a zprudka po obou stranách opečeme. Podáváme posypané na kroužky nakrájenou cibulí.
Vaječné topinky pikant
Ingredience:
chléb na topinky (asi 2dny starý)
3 vejce
sůl(popř.vegeta),
koření na maso (Gyros, grilovací apod.)
dle chuti, česnek (nejlépe granulovaný),
pepř, kečup, 1 střední cibuli,
tuk na opečení
Popis přípravy:
vejce rozšleháme, osolíme a okořeníme (včetně česneku). Plátky chleba namáčíme ve vajíčkách a mírně opečeme. Ještě teplé je namažeme kečupem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Pro zvýšení pikantnosti lehce popepříme a ihned podáváme
Vaječné topinky se sýrem a kořením tzatziky
4 porce
Ingredience:
chléb, sýr plátkový, vejce
olej, koření tzatziky
Popis přípravy:
opečeme chléb namočeny v rozšlehaném vajíčku a v předehřátém oleji a ještě za tepla po vyjmutí z oleje dáme na vrch plátkový sýr roztavit a posypeme kořením tzatziky.
Ingredience:
olomoucké syrečky
cibule, pálivá paprika
půl lžičky drceného kmínu, sůl
0,5 l světlého piva
3 lžíce plnotučné hořčice
lžička sardelové pasty
Popis přípravy:
K nakrájené cibuli přidáme syrečky a do jemna rozetřeme. Přidáme další ingredience a řádně promícháme. Nakonec přilijeme pivo a promícháme. Necháme odležet přes noc. Mažeme na chléb nebo topinky a ozdobíme kousky zeleniny.
Zeleninová pomazánka na topinky
8 porcí
Ingredience:
2 mrkev, 0,5celer, 1 petržel
2 česnek, podravka
1 jogurt, tatarka
Popis přípravy:
mrkev, celer, petržel nastrouhat, česnek rozmačkat přidat jogurt a tatarku a vše zamíchat
pomazánka "Dlabanec"
Ingredience:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
1 kg telecích párků /kabanosu - raději uvařit/
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku
Popis přípravy:
2 lžíce octa, 2 lžíce rajského protlaku /kečupu/
2 lžíce oleje, 2 lžíce w orchestrové omáčky
2 kostky cukru, 2 lžíce plnotučné hořčice
To vše se povaří, až se spojí, nechá se vychladit
Pak se vezme
1 kg telecích párků /kabanosu - raději uvařit/
1 velká cibule
2 okurky nebo sterilizovaná paprika
1-2 feferonky, 2-4 stroužky česneku
To vše se umele na masovém strojku
Do umleté hmoty se přidá svařená a vychlazená omáčka a 30 dkg majonézy, promíchá a nechá odležet. Pomazánka je vhodná na chlebíčky, topinky zhruba na 50 chlebíčků.
Poznámka:
… a vše co zkonzumujeme průběžně zaléváme z oroseného půlitru – PIVEM !!!
Komentáře
Přehled komentářů
Логопед-психолог подскажет, как правильно выбрать садик или школу https://logoped-newton.ru/uslugi/detskiy-psiholog/
Он установит уровень психологической готовности, укажет на слабые места и потенциальные трудности https://logoped-newton.ru/contacts/
А также подготовит дошкольника к предстоящим занятиям https://logoped-newton.ru/2021/08/20/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%89%D1%83%D0%BA/
Помните ребенок – это личность и необходимо уважать его, не подавлять его желания и интересы, но в случае неадекватных желаний и интересов уметь найти мудрый выход из положения и объяснение https://logoped-newton.ru/specialisti/
Сформированное фонематическое восприятие https://logoped-newton.ru/uslugi/logoped-defektolog/
Ребенок должен уметь различать звуки на слух, уметь определять первый, второй, третий, последний звук в слове, уметь из звуков составить слово, посчитать количество звуков, подбирать слова с заданным звуком в начале, середине, конце слова (Лампа, веЛосипед, пенаЛ), различать и повторять сочетания типа: ба-па-ба, вы-вы-фы https://logoped-newton.ru/uslugi/logoped-defektolog/
Автоматический Шлагбаум С Дистанционным Управлением Цена
(Davidhut, 11. 12. 2022 22:19)
К приводам откатных ворот может подключатся система автоматического открытия/закрытия https://mosvrata.ru/tovar/privod-dlya-otkatnyh-vorot-comunello-ft500/
Она не раз выручит Вас в темное время суток или плохую погоду, например в метель https://mosvrata.ru/tovar/privod-bft-deimos-bt-a600/
Использование автоматики для ворот позволяет управлять конструкцией дистанционно https://mosvrata.ru/catalog/aksessuary/zapchasti/page/2/
Наличие данной функции обеспечивает не только дополнительным удобством, но и гарантирует ее безопасное функционирование https://mosvrata.ru/tovar/roltek-mikro-komplektuyushhie-do-350-kg-5-3-m/
Ворота телескопического типа https://mosvrata.ru/tovar/shlagbaum-avtomaticheskij-comunello-lt500-5/
Конструкция закрывается внутрь, поэтому для открывания ворот не требуется наличие большого количества свободной площади вдоль стены https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-rolik-120-mm-dlya-sektsionnyh-vorot/
При установке столбы должны уходить в землю минимум на метр, иначе зимой они сместятся по вертикальной оси, вследствие чего деформируется вся конструкция https://mosvrata.ru/tovar/alutech-an-motors-asb6000-4-m-shlagbaum-avtomaticheskij/
возможность использования разблокировки линейного привода только в открытом состоянии (откинута крышка), что дает свободный доступ осадкам к деталям/узлам
Автоматика для секционных ворот тоже нуждается в подобном анализе https://mosvrata.ru/tovar/signalnaya-lampa-an-motors-f5000/
В любом случае рекомендуем обязательно проконсультироваться с нашими специалистами https://mosvrata.ru/tovar/signalnaya-lampa-bft-b-lta24/
Автоматика для распашных, цена которой зависит от качественных характеристик, ни в коем случае не огорчит вас https://mosvrata.ru/tovar/roltek-evro-sistema-dlya-podvesnyh-vorot/
Оценить преимущества вы сможете уже на первой неделе эксплуатации https://mosvrata.ru/tovar/podemnyj-shlagbaum-6-m/
Лестницы Для Дома На Заказ
(DavidLolen, 11. 12. 2022 22:17)
Инициатором протеста стало новое профсоюзное объединение медицинских работников https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
По мнению активистов, больницы Гонконга Опубликовано 04/02/2020 - 15:45
Стильный дизайн https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Элитные гарнитуры сразу привлекают внимание тщательно выверенными стилистическими решениями https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/
Комплекты предлагаются как в классическом, так и в современном лаконичном дизайне для полного соответствия концепции интерьера https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/elitnye/
Кухни из пластика — это, пожалуй, самый практичный вариант https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Судите сами: пластик без проблем моется, не выгорает, сохраняет свой первоначальный вид и сочные расцветки долгие годы, не выцветает https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/vhodnie-dveri/
Рекомендуем!
содержат разнообразные варианты моделей для комфортного ночного отдыха https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Удобные кровати, вместительные шкафы, тумбочки, комоды и прикроватные столики оригинальной формы изготовлены из массива натуральной древесины https://www.legnostyle.ru/lestnicy-iz-duba.html
При этом все материалы, который используются в производстве, на 100% экологичны https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Старинные традиции в сочетании с современными идеями дают покупателю уверенность в том, что он получает самое лучшее https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Не говоря уже об эстетике - европейские мастера веками оттачивали искусство изготовления таких предметов мебели, который украсят любую обстановку https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/nestandarnye/
Сегодня элитная мебель из Европы выполняется в разных стилевых направлениях и поэтому каждый может найти то, что ему нужно https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Мы обхитрили всех https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Сделали ремонт и, вопреки ожиданию, оттенок наших стульев стал смотреться нелепо в том интерьере, который создали https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/derevannie-vintovie-lestnici/
Стулья мягкие, натуральное дерево, дорогие, резные https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/
Заказали перетяжку, выбрали ткань идеально подходящую и получили практически новую мебель https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Спасибо!
Автостекла В Москве С Установкой
(Justintrere, 11. 12. 2022 22:14)
С 22 ПО 25 ФЕВРАЛЯ В АВТОЦЕНТРЕ В ЧЕСТЬ ДНЯ ЗАЩИТНИКА ОТЕЧЕСТВА СКИДКА 30% НА ВЫБОР: ЗАМЕНА МАСЛА ДВС КОМПЬЮТЕРНАЯ ДИАГНОСТИКА СХОД-РАЗВАЛ ЗАМЕНА КОЛОДОК ШИНОМОНТАЖ
Длительная эксплуатация транспортного средства приводит к износу и повреждению его составных частей https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-502
Не являются исключением и автомобильные стёкла https://autosteklo77.com/magazin/folder/hyundai-accent-solaris-10-4d
Наибольшее негативное влияние оказывается на лобовое стекло, которое страдает от вылетающих из-под колёс встречного транспорта песка, пыль и мелких камушков https://autosteklo77.com/magazin/folder/ssangyong-actyon-sports-12
Со временем трещин и царапин становится всё больше, в результате чего ухудшается обзорность при движении https://autosteklo77.com/glavnaya/vendor/sl
Это не только отвлекает внимание водителя, но и преломляет свет https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-350
К тому же, такие повреждения способствуют быстрой усталости глаз и снижению концентрации внимания https://autosteklo77.com/magazin/folder/infiniti
Есть 2 варианта, позволяющие решить данную проблему — заменить повреждённое стекло на новое или же произвести ремонт автостекла своими руками https://autosteklo77.com/magazin/folder/cadillac-escalade-ii-02-07
Обратите внимание на то, что стёкла с гигантскими трещинами не подлежат восстановлению, их нужно только менять https://autosteklo77.com/magazin/folder/nissan-note-e12-5d-hbk-13
Восстановить можно те стёкла, на которых имеются неглубокие царапины и мелкие трещины, которые образовались в результате удара небольшими камушками https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/product/renault-kangoo-1999-2008
Если вы увидели на стекле трещину либо же скол, то место повреждения придется заклеить https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-175
Используйте для этого скотч, а под него положите кусок бумаги https://autosteklo77.com/magazin/folder/bmw-x5
Из-за воды, пыли и грязи ремонтировать лобовое стекло становится намного сложнее https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-219
Постарайтесь обратиться к мастеру как можно быстрее, тогда итог ремонтных работ будет максимально незаметным https://autosteklo77.com/magazin/folder/subaru-legacy-outback-bm-br-09-5d
Мы исходим из того, что человек приобретает некоторую уверенность только после опыта самостоятельной работы https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/infiniti-ex253537-08
Из своего опыта можно сказать, что 2- 3 дня обучения технологии, различные видео инструкции мало дают в практическом плане https://autosteklo77.com/magazin/folder/mercedes-benz-ml-class-w166-12
Начиная работать, сталкиваешься с тем, о чем не упоминается ни на курсах, ни на видео, ни в инструкции по технологии https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-562
Растерянность вызывает у клиента, который платит , чувство недоумения, а чаще чувство недовольства https://autosteklo77.com/glavnaya/product/ford-connect-tourneo-connect-32
Причём его введение осуществляется циклично – впрыскивание и откачка, снова впрыскивание и откачка https://autosteklo77.com/magazin/folder/volvo
Такое цикличное введение состава обеспечивает удаление воздуха и полное его замещение полимером https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/lobovoye-97
Контроль на наличие пустот лучше проводить при помощи хорошего, мощного фонарика https://autosteklo77.com/magazin/folder/toyota-land-cruiser-prado-150-09
На последнем этапе производится демонтаж приспособления, сушка под прямыми лучами солнца или с помощью УФ-лампы, удаление вытекших излишков полимера и чистка при помощи обычного очистителя https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/lobovoye-5
5) отремонтировать ручку двери переднего пассажира (при сильных морозах пластик внутренней ручки двери становится очень хрупким — это может привести к тому, что дверная ручка отломится от крепления к двери)
Кухня Комплект
(Michaelunady, 11. 12. 2022 21:03)
П-образный гарнитур обладает рядом преимуществ https://ondamebel.ru/index.php/portfolio/interyernaya-mebel
Основными плюсами П-образной кухни являются многофункциональность, комфортность, высокая безопасность при готовке https://Ondamebel.ru/
При оформлении в стиле Прованс важнейшее значение имеет цвет https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
Как правило, для отделки используются светлые, пастельные тона и молочные оттенки https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
Для кухонной мебели в стиле Прованс актуален белый, легкие прозрачные оттенки зеленого и бирюзы, цвета лаванды и морской волны, а также теплые терракотовые и желтые тона https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
Современная подростковая мебель отличается более ярким дизайном, смелыми решениями в использовании различных форм, чем и привлекает молодую динамичную публику https://Ondamebel.ru/
Прямая кухня предполагает расстановку мебели в одну линию https://ondamebel.ru/index.php/portfolio/interyernaya-mebel
Иногда такая планировка может выглядеть скучно, однако в некоторых помещениях это единственно возможный и удобный вариант для размещения кухонных шкафов https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
Процесс создания индивидуальной проекта начинается с замеров габаритов комнаты, анализа пожеланий относительно наличия и расположения различных секций мебели, на основе чего в дальнейшем разрабатывается дизайн-проект, по которому изготавливается гарнитур https://Ondamebel.ru/
Кухни МДФ с пленкой ПВХ - несколько моделей различных цветовых оттенков и , торжественно белая модель , классический вариант и , контрастно-шахматный рисунок и , уютная кухня эконом-класса , экзотический окрас платана в сочетании с оливковым в модели https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
Баннерная Печать Цена
(MatthewSlosy, 11. 12. 2022 19:18)
Ситилайт https://copypsm.ru/kserokopiya-pasporta.html
На цифровых носителях (щитах, экранах, билбордах, суперсайтах, пилларах) можно размещать не только статичные изображения, но и анимации, видеоролики, динамические заставки https://copypsm.ru/nakatka-na-penokarton.html
Такая графика выглядит ярче и привлекательнее https://copypsm.ru/rollup.html
Основная цель наружной рекламы заключается в привлечении внимания потенциальных покупателей https://copypsm.ru/news.php
С ее помощью можно повысить узнаваемость компании, увеличить продажи, запустить сарафанное радио и расширить целевую аудиторию https://copypsm.ru/pechat-plakatov.html
Для достижения желаемых результатов важно четко установить задачи, выбрать подходящие рекламные объекты, продумать визуальное оформление сообщения и KPI для измерения результативности https://copypsm.ru/nakleiki.html
Биллборд https://copypsm.ru/pechat-a3-a4.html
Звоните нам: 8(3952) 650-323!
Ознакомьтесь с нашим портфолио! Выберите актуальный для Вас раздел и оставьте заявку – мы пришлем примеры наших работ Вам на почту https://copypsm.ru/contacts.html
Как часто Вы видите сны? Что делаете потом?
(SonmasterNeivy, 11. 12. 2022 6:44)
Привет Друзья!
Как часто Вы видите сны? Что делаете потом? Просто забываете или стараетесь понять их значение и влияние на Вашу жизнь!
Сон это важный аспект правого полушария мозга людей, передача информации от подсознательного, дает важные сигналы и порой даже предсказывает будущие события!
Многим может показаться, что толкование снов это очень сложно, но это не так, если подходить правильно и изучать все по сонникам.
https://www.sonnikas.ru – сонник на любой случай, ничего лишнего только расшифровка снов, гибкий поиск и максимум пользы для Вашей жизни и начинаний!
Желаем удачи и просим прощения, если сообщение попало к Вам случайно!
Камины В Современном Стиле
(JeremyGrAlf, 10. 12. 2022 17:46)
Габбро https://www.raidstone.ru/services/oblicovka-interera/oblicovka-sanuzla-i-vannoj/oblicovka-vannoj-mramorom.html
Материал красив, так как имеет множество цветовых оттенков https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/skulptury-barelef.html?list_page=2
Применяют камень при облицовке фасадов и полов https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/dvernye-proemy.html
Недостатком вещества является низкая сопротивляемость к истиранию https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-rozaliya-lajt-rosalia-light.html
Для топки камина в основном используют дрова https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-verde-gvatemala-verde-guatemala.html
Покупая их, учитывайте породу древесины, так как горение ясеня отличается от горения ольхи https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-nero-markina-nero-marquina.html
Популярны следующие породы древесины:
Натуральный камень подходит как для внутренней, так и наружной отделке помещений, ведь материал не впитывает влагу, а значит продлевает срок эксплуатации фасада и всей конструкции https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-palisandro-onichiato-palissandro-oniciato.html
У нас в офисе есть образцы разнообразных камней, каталоги и брошюры, коллекция фотографий готовых объектов и изделий, все для того чтобы переговоры с Вами проходили максимально конструктивно https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-statuario.html
ГРАНИТНАЯ МАСТЕРСКАЯ №1 г https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoleshnicy.html?list_page=6
МЫТИЩИ https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-baltik-braun-baltic-brown.html
https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-tan-braun-tan-brown.html
https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/dvernye-proemy/dvernye-proemy-i-plintusa-iz-mramora.html
Гранитная мастерская №1 в городе Мытищи — одна из лучших проверенная временем гранитная мастерская в Москве и Московской области https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks/oniks-alabastro-alabastro.html
Изготовление надгробных памятников — это то, что мы умеем делать качественно, профессионально, быстро и недорого https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-byanko-perlino-bianco-perlino.html
https://www.raidstone.ru/services/oblicovka-interera/oblicovka-pola/oblicovka-vannoj-travertinom.html
https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=21
https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-mramora.html?list_page=4
Надгробные памятники, надгробия, изготовление надгробных памятников, продажа надгробных памятников, ритуальные аксессуары из гранита, мрамора и бронзы https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-bidasar-braun-bidasar-brown.html
Если вам необходимо заказать столешницу из камня в ванную комнату, обращайтесь в лучшую компанию СПб – ООО https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-kalakato-mikelandzhelo-callacato-michelanqello.html
Наш широкий ассортимент материалов, богатство цветовой гаммы удовлетворит запросы даже самых искушенных заказчиков https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-dajno-reale-daino-reale.html
video player free download for windows 7
(MatthewPourb, 9. 12. 2022 11:51)
video conferencing platforms free
https://mixfilesmake123r.com/
jitsi meet windows download deutsch
online meeting games with friends - online meeting games with friends:
(MatthewPourb, 9. 12. 2022 0:38)
sharechat video status download love new 2021 marathi
https://mixfilesmake123r.com/
zoom video app download
Как сделать уникализацию текста без потери смысла ?
(ArishainaAcide, 8. 12. 2022 17:38)
Привет Друзья!
Искал как сделать текст уникальным, перепробовал массу программ и онлайн сервисов, и все не то((
Друг посоветовал интересный и недорогой софт, может 24/7 пакетно уникализировать тексты, файлы, целые сайты!
Работа идет на базе связки нейросетей переводчиков, что по сути просто и в то же время униклаьно.
Программа называется X-Translator, можно посмотреть тут описание и получить 50% скидку на покупку
https://www.xtranslator.ru/
Не для рекламы, просто решил дать совет, а если Вы знаете софт лучше, прошу отписаться в теме!
Удачи)
youtube support email deutschland
(MatthewPourb, 8. 12. 2022 13:12)
telegram group video call limit
https://mixfilesmake123r.com/
stranger video call website free
Изучим работу брокерской компании
(Harrycaw, 1. 12. 2022 19:16)
Изучим работу брокерской компании
Вы обманул посредник, а также вы по иметь сведения что делать? Если уйти в себя, как вернуть шуршики от мошенников, то сия экспресс-информация хорэ может быть полезна для вас. Сейчас в течение webе шибко много брокерских вебсайтов, где обманывают доверчивых пользователей сверху великовозрастные шуршики! Вернуть шуршики через брокера — это безграмотный простое дело, но целиком и полностью возможно. Обычно мошенники зарабатывают шуршики в течение криптовалютах, иногда на аккаунты биржевых аккаунтов, или просто зарабатывают сквозь экстемпорале на карту.
Source:
Source:
- https://www.rabota-zarabotok.ru/2021/12/kompaniya-cauvo-capital-otzyvy-treyderov-obzor-cauvocapital.com-sayta.html
The useful message
(DwainThype, 1. 12. 2022 5:25)
It be no point.
https://dirty-stories.info
https://onlyarabporn.com
Новые новости
(newsgab, 29. 11. 2022 21:31)
Новые новости, актуальные события,общество, политика, экономика, Россия, в мире, курьезы и многое другое.
https://nnovpost.ru/
Шале помещение бахча
(MelodyLOT, 28. 11. 2022 15:58)
Выстроить этнодом шалашка бытовку своими руками строители:
https://bitovki-kupit.ru/kupit-vagonchik/
https://call2recycle.mobi/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://lowerison.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://www.usbasketballfieldhouse.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://footballonair.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://pensacolacitygov.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://orageous.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://www.insurance-online-texas.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://primeira.emktsender.net/registra_clique.php?id=TH|teste|82893|26959&url=https://bitovki-kupit.ru
https://www.sileseoige.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://peloarproperties.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://ichikawa.genki365.net/gnki02/common/redirect.php?url=https://bitovki-kupit.ru
https://www.nap.edu/login.php?record_id=18825&page=https://bitovki-kupit.ru
https://www.oupjournals.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://www.rickscafeamericaine.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
https://xsylent.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bitovki-kupit.ru
PC Portable
(WilliamTon, 28. 11. 2022 5:49)https://www.mytek.tn/informatique/tablettes-tactiles/ipad.html?modele=14953%2C14954
You can get more traffic and customers from YouTube
(VideoStat, 27. 11. 2022 22:09)
Videostat YouTube ToolKit is a set of the best tools for searching, creating, and promoting on YouTube.
https://videostat.pw/toolkit
Launch your own successful YouTube channels and discover new ways to earn money.
Save time and money on finding profitable niches, creating and promoting videos.
Get more views, subscribers and earn more with our YouTube author tools.
You will be able to find the top niches with high demand and low competition. For any period, on any subject, country and language.
You will be able to find previously growing channels that were able to gain a lot of views or subscribers in a short time. Thus, you will be able to see how they managed it and try to use their successful experience.
You will be able to find videos that were uploaded to channels with a small number of subscribers 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.
You will be able to collect the top search queries that are most searched for on YouTube right now, as well as collect and use the most highly effective keywords in the title, description and tags.
You will be able to analyze video trends from more than 100 countries with just 1 button.
You will be able to download videos from YouTube in the best quality, whole channels or playlists.
You will be able to unify your videos in order to create large grids of channels for the overflow of traffic to other videos by links or end screensavers.
You will be able to speed up indexing and promotion in search engines using the automatic generation of more than 5,000 backlinks for YouTube videos.
And much more.
https://videostat.pw
This set of tools will help you find inspiration, create content, promote your channel and earn money from your videos. With everything at your fingertips, you'll be on your way to becoming a YouTube sensation in no time!
Lifetime license, free updates, no subscription fee!
Increase CTR, gain views, subscribers, using techniques and methods of successful authors on your channel. Get fresh, relevant ideas and formats for new videos based on the preferences of the right audience.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88
Массаж Языка
(JasonKet, 11. 12. 2022 22:53)